Tävlingsvinnaren inför helgen! » 5 aug. | Nyhet - Travstugan.se
  • Hem
  • Tävlingsvinnaren inför helgen!
Travstugan tavling
Nyheter

Tävlingsvinnaren inför helgen!

5 augusti 2020

Tredje omgången av Travstugans "Har du vad som krävs?" vanns av William Herdebring. Lär känna William lite bättre här och ta del av hans andelsspel!

Travstugans V75-tävling "Har du vad som krävs?" har nu avverkat tre omgångar. I tävlingen går det ut på att spela enkelrad till aktuella V75-omgången där sedan den med flest rätt vinner och får lägga stort V75-spel på Travstugans V75 Tillsammans.
Även förra helgens omgång blev svår och den som till sist stod som vinnare var William Herbinger som prickade in tre rätt på sin enkelrad!

Lär känna William lite bättre här - som bland annat bjuder på en överraskande favorithäst!


Stort grattis, William! Tre rätt på enkelraden.
Hur brukar du tänka när du lägger en V75-rad? Går du på egen känsla eller läser på från experter/stallkommentarer?

Tackar. Brukar vara lite blandat, man brukar ju kunna få info från experter som man själv inte kunnat få. Sen tar man ju med hästar man har lite koll på från tidigare lopp och sett att den börjat komma i form.

Hur stort är ditt travintresse? Och vilken är din "hemmabana"?

Är väl lite medel. Det är ju V75 och V86 man spelar. Brukar lägga en rad med familj och vän. Hemmabana blir nog Solvalla då det än så länge är enda travbanan jag varit på.

Har du någon favorithäst genom alla tiderna?

Det blir nog "Proppen" (Propulsion) jag tyckt extra mycket om, men har även gillat Zeus Karsk då jag lyckats få med honom när han varit lite av en skräll.

Zeus Karsk

Zeus Karsk.

Om du fått bestämma - vad hade du velat ändra/förbättra på V75?

Oj bra fråga, men skulle väl kanske vilja att tränare och kuskar har något gemensamt forum där de lägger ut sina chanser lite så att alla kan få tag på infon och även om man kör preparé med någon häst.

V75 från Åby på lördag! Finns det redan nu någon du vill varna för eller lyfta som spikförslag?!

Tror väl 7 Champ Lane i V75-2 har väldigt stor chans att vinna även om det är bra emot, men Örjan Kihlström har ju visat i år att när det är finaler så vinner han mer. Svårt spår med 7 men det löser Örjan!
En riktigt skräll som finns just nu tycker jag är 12 Gustafson i V75-6. Absolut svårt utgångsläge men två hästar strukna där redan och Rick Ebbinge brukar ju köra på.

Dela inlägg

Kommentera