• Hem
 • Stugan-experten i form
Williamvinst
Nyheter

Stugan-experten i form

8 september 2022

De senaste dagarna har varit framgångsrika för Travstugan-experten William Herbinger. Inom loppet av två dagar spelade han in över 85 000 kronor till andelsspelarna.

 • Vid lördagens V75-jackpot på Jägersro spelade han in 65 062,92 kronor, där en exklusiv skara andelspelare fick 5 421,91 kronor per andel.
  Andelen kostade 160 kronor.
 • När det i måndags var V64-jackpot på Färjestad lade Herbinger ett V6-system (125 kr/andelen) som spelade in 20 592 kronor, där varje andel belönades med 1 716 kronor.

Inför V75-lördagen på Hagmyren samt söndagen på Bjerke tog vi så klart ett snack med Travstugan-experten;

 • Grattis till senaste framgångarna!
  I lördags blev det sju rätt på V75 och sedan tog det två dygn så satte du V64-jackpotten på måndagen. Hur har dagarna känts för dig?

– Det har känts väldigt bra, man blir glad av att vinna och framförallt att få hjälpa andelsköparna i vardagen med vinster.

 • När man är "i zonen" som du är just nu, blir det på något sätt enklare att jobba ihop systemen då, eller gör du fortfarande som du alltid brukar göra?

– Det blir väl inte helt att man jobbar på helt som vanligt. Nu när man satt några fina vinster byggs självförtroendet upp och man vågar mer tro på sina idéer. Det har ju hjälpt som vi har sett, haha!

"Extra glad för de som köper vecka efter vecka"
 • Om vi tar V75-vinsten förra lördagen. Du inledde med spik direkt på Dear Friend och senare Önas Prince. Inför V75-7 satt du med fem streck i det loppet. Hur var känslan inför sista loppet?

– Känslan var väldigt god, men samtidigt vet man att allt kan verkligen hända så man kunde inte ta ut något i förskott. Det var nervösa minuter från V75-6 till målgången i V75-7. Efter det blev man bara väldigt glad!

 • Har du märkt av något från sociala medier eller andra spelare nu så här dagarna efter?

– Jodå, många har gratulerat och tackat en. Det är alltid kul att få känna uppskattning för den tid man lägger ner. Sen blir man extra glad över de som köper vecka efter vecka av en och får en vinst, men jag jagar fortfarande den där miljonvinsten eller självklart att vara ensam om alla rätt.

 • V75 körs på lördag från Hagmyren. har du något måstestreck eller rent av någon klaring att bjuda på!?

– Jag tycker 5 Gooner (V75-7) kan vara en spelvärd spik om procenten blir kvar på 25%. Det är ett tufft lopp men Gooner såg väldigt fin ut senast och då från ett åttondespår. Letar man skräll tycker jag det främst hittas i V75-1 och V75-2. I V75-1 har vi 2 MADAME AF DJUPMYRA, 5 GERBEN och 8 MARVELOUS. Sen i V75-2 har vi 12 JUVELENS MISS F., 13 JOY ALISSA och 14 THELMA M.M. Det är visserligen knepiga lägen, men i Diamantstoet brukar det skrälla till!

Vill du vara med på en andel hos Travstugan?

 • Du hittar alla våra andelar här!