Storstjärnan mot finska storloppet » 3 juni | Nyhet - Travstugan.se
  • Hem
  • Storstjärnan mot finska storloppet
Face Time Bourbon
Nyheter

Storstjärnan mot finska storloppet

3 juni 2021

Mikkeli-banan i Finland verkar få sin dröminbjudan att slå in. Ägarkretsen runt storstjärnan Face Time Bourbon meddelar att hingsten mycket väl kan laddas mot St Michel Ajo.

Nordöst om huvudstaden Helsingfors ligger staden Mikkeli som även har en travbana. Med 80 000 euro i förstapris körs St Michel Ajo på banan som årligen lockar profiler. I år ser de ut att ha lockat till sig en av sportens främsta just nu; Face Time Bourbon.

Ägarkretsen till hingsten mottog tidigare i veckan en inbjudan till storloppet och efter diskussion med tränare Sebastien Guarato kom idag delägaren Antonio Somma med positiva besked via MT Ravinetti.
- Vi är intresserade av att komma till Finland och Mikkeli. Det slutgiltiga beskedet lämnas efter Prix Rene Balliere 27 juni. Vi återkommer med besked 28 juni!

St Michel Ajo har nyligen gjort klart med fjolårsvinnaren Next Direction till loppet samt Alessandro Gocciadoro-tränade Bepi Bi som slutade tvåa i Fyraåringseliten på Solvalla i helgen bakom Sister Sledge.
Storloppet på Mikkeli körs över 

Vidare meddelar Kari Tiainen, VD på Mikkeli-travet, att de lagom till St Michel Ajo hoppas välkomna besökare i full styrka utan någon begränsad publiksiffra.

Dela inlägg

Kommentera