V86-vinst » andelsspel » Travstugan » Åmål
 • Hem
 • Stekhet för dagen - ny vinst för Travstugans köksmästare!
Stenberg V86 vinst Amal
Nyheter

Stekhet för dagen - ny vinst för Travstugans köksmästare!

25 juni 2020

För många andelsköpare har det varit en bra investering att hänga med på Andreas Stenbergs system, som levererat fina vinster med jämna mellanrum.

Igår var det återigen dags när det blev full pott på V86 i samband med jackpot-omgången på Åmåls travbana. Som bjöd på mycket spänning för många av Andreas andelsköpare. När 6 Inspector och Björn Goop lyckades passera mållinjen först i den sista avdelningen, kunde flera glada vinnare glädjas åt 10 455 kronor per andel.

  Stenis V86 vinst Amal

  Vi har självklart tagit pulsen på Andreas, som alltså är hjärnan bakom ytterligare ett välkomponerat system och numera har en lång rad imponerande vinster på meritlistan.

  Ett stort grattis till den fina V86-vinsten, Andreas!

      Ytterligare ett system med full pott - hur känns det?

  • Helt otroligt bra, men samtidigt lite surt då det var nära att bli ännu mer pengar. Man blir visst aldrig nöjd? Haha!

   Det här är alltså bara en vinst i raden av flera andra fina system som du fått in under den senaste tiden - hur förklarar du den fina formen?
  • Hårt pluggande är såklart en stor del i det hela och sedan har jag väl Fru Fortuna att tacka såklart, ändå spel det handlar om! Däremot form förtjänar man, det är inget man bara får helt upp och ner.

   Vad är din morot till att hela tiden jaga efter nya framgångar?

  • Självklart är det all positivitet och kärlek man får av alla som tror på mig. Den är helt otrolig och ger mig den där extra lilla kicken att vilja lyckas ännu mera.
   Sedan är jag en tårtälskare och det går ett rykte om att det bjuds på tårta av cheferna på stugan när man når miljonen? Den lockar ju såklart, haha!
  "Går ett rykte om att det bjuds på tårta av cheferna på stugan när man når miljonen? Den lockar ju såklart!"

         Hur spenderar du sommaren nu när vi tyvärr inte får besöka landets travbanor?

   • Då jag jobbar inom hotell/restaurang också så är det här en av våra bästa säsonger på året, då solen skiner och uteserveringen fylls. Så det blir mycket jobb.
    Självklart är trav bäst live, men med en god dryck och fint sällskap så kan man få en fin stämning hemma med. ”Njutomhus”, som jag brukar kalla det.

    Någon hälsning till dina andelsköpare?

   • STORT tack till er feedback av mina analyser och att ni väljer just mina andelar. Det är NI som gör skillnad och utan ER skulle detta aldrig gå. Var rädda om er därute och hoppas jag kan ge lite ljus i tillvaron när världen är som den är idag. Kärlek och respekt.

   Ett urval av Andreas fina andelsvinster den senaste tiden:

   1. V86 Åmål 24 juni, vinst per andel 10 455 kronor
   2. V75 Gävle 23 maj, vinst per andel 43 726 kronor
   3. V86 Solvalla/Bergsåker 19 februari, vinst per andel 11 507 kronor


   Vill du också vara med i spänningen?

   Då rekommenderar vi ett besök hos Travstugans andelslag här på nätet. Där både Andreas och hans duktiga kollegor erbjuder andelar till V75, V86 samt Grand Slam 75.

   Dela inlägg

   Kommentera