Sportchefen lämnar ST - för ATG » 15 feb. | Nyhet - Travstugan.se
  • Hem
  • Sportchefen lämnar ST - för ATG
Petter Johansson ST 5
Nyheter

Sportchefen lämnar ST - för ATG

15 februari 2021

På måndagen meddelade Svensk Travsport (ST) att Petter Johansson lämnar sitt uppdrag som sportchef. Sista arbetsdagen i rollen blir 31 mars.

Efter sju år som sportchef hos ST väljer Petter Johansson att lämna uppdraget efter 31 mars, detta säger han i ett pressmeddelande på ST:s hemsida:
- Det har varit fantastiskt att få ha varit med och bidragit till utvecklingen av travsporten i Sverige och att vi fortsatt är världsledande och står starka i konkurrensen. Att ha varit delaktig i utformningen av breddloppen och anmälningssystemet med alla funktioner, är något som jag är extra stolt över och även att vi under pandemin lyckats hålla igång travsporten

Johanssons nya utmaning i arbetslivet blir hos dotterbolaget ATG. Där ska han arbeta som Manager Betting Objects för ATG:s hästspelkalender och importaffär.
ST kommer nu inleda en rekrytering med mål att hitta en ny sportchef. Tills dess går Per Wetterholm in som biträdande sportchef från 1 april.

VD:n på ST, Maria Croon, hyllar Petter Johansson för hans arbete.
-  Det är självklart väldigt tråkigt för Svensk Travsport att Petter lämnar sin tjänst. Samtidigt vill jag gratulera honom och tacka för det fantastiska arbete han gjort under sin tid här. Han har varit en viktig del av Svensk Travsports ledningsgrupp och haft ett oerhört stort ansvar som ytterst ansvarig för sportsliga frågor

Dela inlägg

Kommentera