• Hem
  • Segertränaren: "Dags visa uppskattning till hästskötarna"
Per Nordstrom
Nyheter

Segertränaren: "Dags visa uppskattning till hästskötarna"

22 november 2020

På lördagen gjorde stall Per Nordström stor succé genom att sluta etta, trea och femma i Svensk Uppfödningslöpning. Idag uppmärksammar Nordström hästskötarna och vill införa prispeng åt hästskötaren.

Det blev en succéfylld lördag för stall Per Nordström när stallets Islay Mist Sisu segrade i Svensk Uppfödningslöpning. Bakom segraren slutade stallkamraten Felix Orlando trea och Good Vibes gick i mål som femma.
Efter den framgångsrika lördagen vill nu Nordström uppmärksamma hästskötarna.

I en text på sin hemsida skriver Per Nordström att han gärna sett ett hederspris åt hästskötarna.
"Hästskötare är tyvärr en bristvara och bristen kommer att öka om vi inte uppmärksammar och belönar denna viktiga person för hästen.".

Vidare skriver Nordström att han gärna ser att hästskötaren får någon form av prispeng efter seger i de stora årgångsloppen Svensk Uppfödningslöpning, Svenskt Travkriterium- och Oaks, Svenskt Travderby och Derbystoet.
Exempelvis skriver han att skötaren kunde fått belöning på 25 000 kronor vilket i såfall skulle innebära 125 000 kronor om året som avsätts till prispengar åt segrande hästskötare.

Per Nordström avslutar sin text med:
"Om man inte från centralt håll nappar direkt på det här kommer jag att försöka hitta en sponsor till dessa hederspriser till våra skötare.
Så känner Du för att bli travsportens stora hjälte och ställa upp som sponsor till det här:
Ring mig på 070-528 55 88"

Följ Travstugan på Youtube