Premiär för Travstugans V86 Challenge » 11 nov. | Nyhet -…
  • Hem
  • Premiär för Travstugans V86 Challenge
V86 Challenge Jocke Jimmie
Nyheter

Premiär för Travstugans V86 Challenge

11 november 2019

Under perioden 13 nov till 18 dec kommer två spelläggare att duellera varje onsdag, för att kvalificera sig till den stora finalen i Travstugans V86 Challenge.

Vem är bäst när det gäller?

Det får vi snart veta, när agnarna ska sållas från vetet och det är upp till bevis för våra duktiga tipsters som nu ska mäta sina krafter på allvar. Varje spelläggare får göra ett system var till V86 som består av 25 andelar och kostar 75 kr/andel. Dessa har vi döpt till "V86 CHALLENGE 1" samt "V86 CHALLENGE 2" och andelarna hittar du precis som vanligt i Travstugans andelslag på ATG Tillsammans. Är du inte redan medlem i Sveriges trevligaste lag är det bara att klicka på länken för att komma direkt till vår lagsida. 

Förutom att du har chans att vinna fina pengar genom att köpa andelar i systemen som tävlar, har våra spelläggare möjlighet att skriva in sig historieböckerna som den första personen att krönas till Travstugans bästa spelläggare på V86 - en titel som är mycket åtråvärd.

Hur går duellen till?

Inför varje onsdag uppdaterar vi dessa två andelar med nya spelläggare, som alltså ska mäta sina krafter i veckans V86-duell. Vilka som tävlar kan du både se genom att klicka på andelarna direkt på vår lagsida, samt i tävlingsschemat längre ner i texten. 

Vilka går till final?

De spelläggare med flest rätt per omgång vinner en plats i semifinalen. Där de sex bästa spelläggarna möts för att göra upp om de ärofyllda platserna i den stora finalen. Slutligen gör de tre bästa upp om titeln som Travstugans bästa andelsspelare på V86 år 2019.

Hur länge pågår tävlingen?

Först ut är Jocke Eriksson och Jimmie Nordberg. Som tävlar i morgon kväll den 13 november när tävlingen startar. Därefter är det en ny duell varje onsdag fram till jul. 

  • Semifinalen avgörs onsdag 8 januari 
  • Den stora finalen äger rum onsdag 15 januari

Vilka spelläggare är med?

Tävlingsschema

Ons 13 nov Joakim Eriksson vs. Jimmie Nordberg

Ons 20 nov Sandra Luomala vs. Viktor Åkerblom

Ons 27 nov Johan Karlsson vs. Mattias Åkesson

Ons 4 dec Jonas Sohlin vs. Andreas Stenberg

Ons 11 dec Martin Engström vs. Michael Svensson

Ons 18 dec Niklas Lindstedt vs. Daniel Aldemir

Reglerna är enkla

  1. Spelläggaren lämnar in ett spel på V86 för den summa som finns till förfogande
  2. Går vidare gör den spelläggare som får flest antal rätt under aktuell omgång
  3.  Efter semifinalen väntar final för tre spelläggare, avgörs onsdag 15 januari

    *Vid lika antal rätt gäller den minst streckade spiken, därefter mest inspelat totalt per system. Juryn består av Travstugans projektledare Andreas Lundin och Simon Hagen. 
Resultatlista

Här kommer vi att uppdatera resultaten per vecka.

Heja fram din favorit och tävla om fina priser

Självklart kommer vi att tävla ut fina priser till våra andelsköpare under den här perioden - utan er hade tävlingen inte varit möjlig att genomföra. Håll utkik på vår Facebook-sida!

Dela inlägg

Kommentera