• Hem
  • Nytt vinstregn över laget
Fran Norr till Soder
Nyheter

Nytt vinstregn över laget

20 februari 2020

Travstugans andelslag "Direkten Ryd" var igår kväll mycket nära miljonutdelning på V86, när både Johan Karlsson, Andreas Stenberg och Micke Svensson spelade in fina pengar till sina andelsköpare!

Som förväntat, blev det återigen mycket fin utdelning på åtta rätt när V86 avgjordes på Bergsåker och Solvalla under onsdagskvällen. Och precis som vi skrev i gårdagens nyhetsbrev, var det "team Djuse" som stal showen och bidrog till att full pott just den här kvällen betalade hela 1 604 504 kronor. Mats E Djuse, som är en av fyra bröder - överraskade nämligen många spelare direkt i V86-inledningen när han skrällvann med den tioåriga valacken 4 IPPON FUTURA som till vardags tränas av pappa Anders Djuse. När Mats även överraskade i V86-5 med superskrällen 1 JUST CELEBRATION, var det inte särskilt många spelare kvar med chans till full pott.

"Många glada andelsköpare i Travstugans andelslag Direkten Ryd - fick den här kvällen anledning att fira"

När sedan 10 MERRIT med Rikard N Skoglund i vagnen avrundade omgången, var det däremot många glada andelsköpare i Travstugans andelslag som fick anledning att fira. Trots att den efterlängtade miljonvinsten var snubblande nära, blev det nämligen mycket fina pengar på Johan Karlssons andel "Johans exklusiva". Där varje andelsköpare kunde glädja sig över en fin vinst på 8486 kronor. Som om inte det vore nog, lyckades även Andreas Stenberg och Micke Svensson pricka sju rätt på sin gemensamma - och mycket populära andel "Från Norr till Söder", som gav tillbaka fina 11 507 kr/andel.

Travstugans grattis

Även andelen "Barncancerfonden", där kvällens system komponerades av elitidrottaren Niklas Lindstedt - kunde glädja hela 436 stycken andelsköpare som alla fick ett litet tröstpris på gjorda insatser. Insamlingen är nu uppe i över 80 000 kronor - fantastiskt!

För att summera gårdagen kan vi konstatera att det blev många vinnare och att formen är god inför helgens V75-omgång som avgörs på Axevalla. Som förutom Sveriges längsta upplopp även fortfarande kan skryta med den absolut största V75-vinsten genom tiderna, som lyder exakt 67 312 633 kronor. Kan det bli så att killarna här ovan levererar igen?

Spännande andelar inför helgen

Följ Travstugan på Youtube