Nytt stjärnskott till Travstugans andelslag » 23 apr. | Nyhet -…
 • Hem
 • Nytt stjärnskott till Travstugans andelslag
William H
Nyheter

Nytt stjärnskott till Travstugans andelslag

23 april 2021

Han är killen som fullkomligen krossade motståndet i årets V75-tävling. Nu gör William debut som spelläggare och förväntningarna är skyhöga!

Varmt välkommen till Travstugan, William Herbinger!

 • Ålder: 28
 • Bor: Södertälje
 • Civilstånd: Sambo
 • Fritidsintresse: Fotboll och hockey, natur och fiske. Samt travsport, givetvis.
 • Äter helst: Grillat
 • Dricker helst: Något kallt
 • Hejar på: Djurgården och Manchester United
 • Plan för sommaren: Se på trav och njuta av värme med grillning
 • Motto i livet: Att må bra med det man gör

  Först och främst - stort grattis till segern i Travstugans V75-tävling "Chicken Race"!
  När förstod du att vinsten var i sikte?

  Man följde väl lite hur många som la upp dag för dag och inför sista dagen så var det bara jag som verkade vara kvar i tävlingen. Visste dock inte om det varit några som skickat in sina tävlingsbidrag via epost istället. Och sedan kvarstod det att lyckas sätta minst fyra spikar på söndagen. Men när jag väl lyckats sätta fyra vinnare så var jag väl ganska inne på att jag faktiskt lyckats vinna hela tävlingen.

    Vad tror du själv är anledningen till dina fina framgångar på spelformen V75, där du även lyckats bra tidigare?

    Tror det hänger mycket på att jag tror på mina egna idéer och tankar. Går ju såklart att lyssna på alla dessa så kallade "experter". Men dom går i sin tur på sina egna idéer och tankar. Absolut får man ju bra information därifrån också, på så sätt. Men sedan måste man tro på sig själv och sortera ut infon för att få bästa möjliga system. Så det är väl där jag har lyckas, att sortera ut informationen på rätt sätt, tillsammans med egna tankar. Dessutom är det viktigt att följa med i travet och ha koll på hästarna, då mycket handlar om dagsform. Även om man dragit in flera fina vinster, så vill man ju fortfarande lyckas med att dra in över miljonen. Hoppas kunna göra det nu! Skulle vara otroligt kul att få dela den glädjen med andra! Brukar kolla startlistan redan söndag kväll när den släpps för att redan då bilda en uppfattning om hur systemet ska komponeras.

    Hur skulle du beskriva din spelstrategi, komponerande av system etc?

    Försöker alltid hitta två spikar som är spelvärda. Bäst är att försöka hitta någon häst spelad till max runt 20-30% som spik. Men sedan finns det ju såklart spikarna som är spelade till betydligt mer som man bara känner att "denna kommer ju vinna". Brukar också försöka hitta något tvåhästarslås för att kunna gardera upp lite mer i andra avdelningar. Fast allt är helt beroende på omgången i sig, såklart. Sedan spelar jag väl inte heller för att sätta sjuan som ger utdelning på ett par tusenlappar eller så. Utan försöker där utdelningen ska överstiga minst tjugotusen i vart fall.

    "Försöker där utdelningen ska överstiga minst tjugotusen i vart fall."

    Och nu ska du alltså börja göra andelsspel med start på lördag, hur känns det?

    Det känns väldigt roligt att få vara med och jag hoppas ju självklart sätta sjuan direkt och spela in fina pengar till våra andelsköpare i laget.

    Vad vill du hälsa till alla läsare som är nyfikna på din debut som spelläggare?

    Att ju fler som är med desto roligare kommer vi kunna ha det. Och att vi inte får glömma att hästens välmående alltid ska gå i första hand.

    Williams premiärandelar till V75 från Halmstad hittar ni här:

    Dela inlägg

    Kommentera