Miljonärer på Grand Slam 75 » 22 aug. | Nyhet - Travstugan.se
  • Hem
  • Miljonärer på Grand Slam 75
Heavy Sound
Nyheter

Miljonärer på Grand Slam 75

22 augusti 2020

Söndagens Grand Slam 75 med jackpot körs på självaste Solvalla! Nationalbanan avslutar GS-omgången med The Owners Trophy där vi bland andra ser Heavy Sound till start. Omgången innehåller flera miljonärer i tre av de sju loppen.

Från Tingsryd förra söndagen drar Grand Slam 75 vidare denna söndagen till nationalbanan Solvalla. 
Omgången håller överlag god klass med flera miljonärer till start - och framförallt i avslutningen är det en trofé på spel!

  • The Owners Trophy (GS75-7) har ett förstapris på 200 000 kronor och bjuder på hög klass och miljonärer i startfältet.

Elitloppshästarna 5 Makethemark och 13 Heavy Sound selas ut i loppet och från stall Björn Goop återser vi 7 Bryssel som senaste året startat nere i Frankrike.

  • Även i GS75-3 syns miljonärer till start i ett lopp där samtliga körsvenner inte är av de mer rutinerade kuskarna i landet.

I fältet startar härdade miljonärer som 8 J.S.Apollo och 12 Night Brodde där vi 20 meter framför i startvolten ser Johan Svensson med 5 Farlander Am som senast slutade tvåa på V75!
Farlander Am har under sommaren startat tre gånger på V75 och slutat tvåa i två av dessa. Lita på att valacken är på gång!

  • I stoloppet, GS75-4, startar loppets enda miljonärska med 40 meters tillägg.

Här ser vi15 Hevin Boko med Mika Forss i sulkyn. Bland hennes konkurrenter ser vi 12 Anita Roc 20 meter framför, liksom 10 Seaside Bliss som gör andra starten på svensk mark för regi Daniel Redén.

    Dela inlägg

    Kommentera