Marcus Melander korad till årets tränare i USA » 30 dec. | Nyhet -…
Marcus melander med hr
Redaktion

Marcus Melander korad till årets tränare i USA

Efter det galna rekordåret med över femtio miljoner kronor inkört blev Marcus Melander under eftermiddagen korad till årets travtränare i USA.

Det är fem år sedan som 27-årige Marcus Melander flyttade över till USA med drömmen om att bli en egen tränare. Idag blev han korad till årets tränare i USA av U.S Harness Writers Association. 

Under året har Melander firat stora framgångar med Courant-trion Greenshoe, Green Manalishi och Gimpanzee, som har bidragit till att stallet kört in över 50 miljoner kronor. En sagolik utveckling för unge Melander som verkar har hittat sitt recept till framgång i Amerika.

- Det är fantastiskt. Trots ett superår så trodde jag aldrig att jag skulle få det här hedervärda priset. Kolla på vilka travtränare som har vunnit det här priset tidigare. Konceptet jag har med hjälp av familjen är ovärdelig. Jag har också haft turen att få in väldigt fina hästar i träning, vilket jag är tacksam för, säger Melander.  

Unibet-grundaren Anders Ström gick inte lottlös heller. Ström kan titulera sig som årets hästägare efter 2019 års framgångar med hästarna i Melanders stall. 

Dela inlägg

Kommentera inlägg