Målfoto i V86-finalen? » 7 jan. | Nyhet - Travstugan.se
 • Hem
 • Målfoto i V86-finalen?
Travstugan V86 Challenge final
Nyheter

Målfoto i V86-finalen?

7 januari 2020

Spänningen är olidlig. Jimmie, Daniel & Johan ska göra upp om det prestigefyllda och hedervärda priset när Travstugans bästa spelläggare på V86 ska koras.

Det har varit en lång och utdragen kamp om platserna till den stora finalen, som alltså avgörs i morgon onsdag 8 januari när V86-omgången körs på Solvalla och Åby.
Följande spelläggare har övertygat mest och har därmed chansen att ta hem titeln som Travstugans bästa spelläggare.

DANIEL ALDEMIR (Andel 3)

Daniel driver till vardags spelbutiken Direkten Ryd, som Travstugan har ett nära samarbete med. Och det är knappast någon slump att han har tagit sig till final.
På meritlistan finns nämligen en mängd imponerande vinster som Daniel erövrat tillsammans med sina duktiga medarbetare i butiken. Inför morgondagen känns han dessutom orimligt självsäker och verkar definitivt ha en "räv bakom örat".

JIMMIE NORDBERG (Andel 2)

När det gäller Jimmie så är det inte heller särskilt överraskande att han är ett av tre namn som tagit sig till final. Däremot har han övertygat mer på V75, där han även tagit sina största andelsvinster. Blir mycket spännande att se hur han hävdar sig när det nu gäller V86 och ett lopp till att lösa på kupongen. Jimme får helt klart gälla som finalens stora "joker". Det är inte otänkbart att han slår till ordentligt när vi minst anar det. 

JOHAN KARLSSON (Andel 1

Stor favorit på förhand verkar Johan bli, som haft ett makalöst år 2019 med tre stora miljonvinster på just spelformen V86 och i samband med dessa även vunnit mest av samtliga spelläggare i Sverige. Blir sannerligen en tuff nöt att knäcka för motståndarna. I synnerhet då han verkar ha laddat ordentligt inför just denna uppgift.

Travstugan pokal

Travstugan har givetvis tagit pulsen på finalisterna:

Daniel Aldemir

 • Hur har du laddat upp?

– Efter en redig frukost så har jag grävt ned mig djupt in i lopparkivet. Jag har vänt på all statistik och räknat ut sannolikhet. Detta i kombination med info från travets innersta kärna så tror jag att facit är i hamn.

 • Vad har du som de andra utmanarna saknar?

– Den rätta raden. Mina utmanare är extremt kunniga och kommer ge mig en bra kamp. Tyvärr så kommer de att förlora, då det kommer bli målfoto till min fördel.

 • I vilket lopp kommer du att avgöra, samt varför?

– Jag tänker börja stenhårt med spik i de två första avdelningarna. Vi gör oss av med grovjobbet direkt och njuter därefter med att jobba in skrällarna.

Jimmie Nordberg

 • Hur har du laddat upp?

– Man börjar ju jobba idag tisdag så försökte göra det mesta arbetet under söndag och måndagen då man hade lite mera tid. Nästa klar med lopparkivet, nu ska vi samköra det med lite statistik ikväll och försöka vara redo för att jaga de svåra åtta rätt som man gör på alla system. Jag brukar inte lyssna för mycket på den sena infon ibland är det en nackdel och ibland en fördel, så ingen större skillnad inför denna omgång.

 • Vad har du som de andra utmanarna saknar?

– Bordtennisträning med ungdomar mellan 18-19 på onsdag kväll. Vilket gör att jag inte hinner börja fundera på om jag ska ändra efter ny info och det gör att jag litar på det jag gjort och hoppas det ger mig alla rätt.

 • I vilket lopp kommer du att avgöra, samt varför?

– Det har jag ju ingen aning om eftersom att jag inte kommer ta del av de andras system. Jag litar på min känsla och sedan får vi se om räcker.

Johan Karlsson

 • Hur har du laddat upp?

– Lång ledighet med god mat och avkoppling, laddat batterierna helt enkelt.

 • Vad har du som de andra utmanarna saknar?

– Bra fråga. Jag skulle nog säga ett sinne för uthållighet.

   • I vilket lopp kommer du att avgöra, samt varför? 

   – Det troliga är att jag kommer avgöra med mina spikar, de bestäms dock under finaldagen.

   Vill du vara med i jakten på miljonerna?

   Var med i spänningen och heja fram just din favorit till segern. Final-andelarna finns att köpa i Travstugans andelslag "Direkten Ryd" på ATG Tillsammans redan nu. 

   Dela inlägg

   Kommentera