Kökschefen serverade miljonvinst på V75! » 11 sep. | Nyhet -…
 • Hem
 • Kökschefen serverade miljonvinst på V75!
Andreas miljontarta
Nyheter

Kökschefen serverade miljonvinst på V75!

11 september 2019

Söndagen den 8 september 2019 lyckades Andreas Stenberg med det alla spelläggare på ATG Tillsammans drömmer om...

Han lyckades nämligen med den imponerande bedriften att pricka sju rätt, där vinsten samtidigt blev den absolut största i hela Sverige på V75 - som ett stort gäng glada andelsköpare fick dela på när V75 avgjordes på Bjerke travbana i Norge.

Travstugan har givetvis intervjuat den lyckliga vinnaren -  killen som alltså är anledningen till att 363 stycken andelsköpare fick tillbaka hela 4452 kr på varsin satsad hundralapp. Vilket för övrigt även innebar att han lyckades pricka "sjuan" för tredje helgen i rad. 

Grattis till den fina vinsten - 1,6 miljoner!

– Stort tack! Riktigt roligt att det gick vägen och blev bra utdelning den här gången.

Första känslan när du insåg hur mycket pengar du spelat in till dina andelsköpare?

– Självklart en otrolig lycka då jag visste att det var så många köpare som skulle få en del av ”kakan”. Att få ge tillbaka till alla som vågar tro på mig är fantastiskt kul!

  Har du spelat in vinster i den här klassen tidigare?

  – Inte på andelssystem, men har några fina egna vinster i bagagen innan jag började hos er på Travstugan ”Direkten Ryd”. Men känslan av att få dela med flera är oerhört roligt.

   Varför har du valt att lägga spel för just Travstugans andelslag “Direkten Ryd”?

   – Blev värvad hit av en mycket nära vän och kollega Joakim som också är med här inne på ”Stugan”. Jag fick ett otroligt varmt mottagande av övriga kollegor och den gemenskapen och kunskapen som finns här inne är helt fantastisk och garanterat något av Sveriges vassaste andelslag - här inne har man fått vänner för livet.

   "här inne har man fått vänner för livet"

    Andelen kostade förhållandevis låga 100 kr - vad är framgångsreceptet?

    – Att jag vågar tro på mina egna idéer, oavsett procent och oavsett om någon häst skriks upp till höger och vänster. Man får ha lite tålamod med mina andelar - men när dem väl sitter så sitter dem oftast med härlig utdelning.

     Du har nu satt “sjuan” hela tre helger i rad och toppform är nästan en underdrift att säga. Vad har hänt i ditt liv på sistone?

     – Det är helt fantastiskt, kan knappt förstå att det är sant. Med mitt liv har det inte hänt så mycket. Har självklart överösts av gratulationer och hejarop, och det är ju därför jag älskar det här. Att få glädja och kunna hjälpa så många är riktigt roligt och gör att systemen blir ”enklare” att bygga.

      Köper du alltid egna andelar till systemen du gör?

      – Hade gärna velat göra det, men även jag har en familj med småbarn hemma och dem kostar pengar, haha. Men självklart är jag med på något av dem. Har ju andelar som jag hoppas ska kunna passa alla och när plånboken tryter så är det härligt att man kan plocka en "Aperitif" då och då för att få följa spänningen. Annars är jag ett stort fan av min A La Carte, då jag fördjupar mig väldigt mycket i lopparkiven när jag bygger det systemet.

       "även jag har en familj med småbarn hemma och dem kostar pengar"

       Någon hälsning till alla glada vinnare?

       – Ett STORT tack till er som verkligen vågar tro på mig och mina idéer. Tillslut gav ert tålamod med sig och jag fick äntligen betala tillbaka till er och det glädjer mig något enormt. Verkligen jättetack för ert stöd!

        Varför ska man köpa andelar till V75 och V86 enligt dig?

        – Gillar man travsporten i sig och vill ha extra spänning under tävlingarna så är det oerhört kul att vara med på streckspelen. Det finns inget härligare än att hitta en idé som känns oerhört bortglömd, plita ner hästen på sitt system och sedan se den sätta nosen först över mållinjen. Värdet stiger i höjden och överlevande system försvinner ett efter ett. Den känslan är ruggigt häftig!

         Avslutningsvis - hur har du firat dessa framgångar?

         – Det blev några roliga samtal till vänner och bekanta som jag visste hade köpt andelar. I övrigt lugnt då det skedde på en söndag - och även jag jobbar på måndagar, haha!

         "I övrigt lugnt då det skedde på en söndag - och även jag jobbar på måndagar"

         • På grund av ett fantastiskt tryck i butiken så erbjuder vi ikväll en exklusiv andel, signerat mästerkocken Andreas Stenberg - som adderar "Prinskorven" i sin buffé av spännande andelar till V86 på Solvalla/Jägersro. 
         • Vill du spela V75/V86 tillsammans med Andreas eller någon av de andra kollegorna?
          I Travstugans andelslag "Direkten Ryd" hittar du samtliga andelar och analyser.


         Önskar du veta mer om Andreas? Här är en tidigare gjord intervju med miljonvinnaren

          Dela inlägg

          Kommentera