Intervju med Daniel "toppformen" Aldemir » 24 mars | Nyhet -…
  • Hem
  • Intervju med Daniel "toppformen" Aldemir
Daniel solig bild
Nyheter

Intervju med Daniel "toppformen" Aldemir

24 mars 2020

Många av er som följer oss i sociala medier, eller kanske rentav är medlemmar i Travstugans andelslag, har på senare tid lagt märke till namnet Daniel Aldemir.

Det dyker nämligen upp allt oftare i samband med imponerande vinster på andelsspelen. Under de senaste veckorna hittar vi bland annat full pott på både V75 samt Grand Slam 75 på den fina meritlistan. Men vem är egentligen den här Daniel som ligger bakom alla dessa vinstgivande system?

Ett stor grattis till otroligt fina framgångar, vad säger du om vinsterna?


 - Man tackar. Det är alltid lika trevligt att vinna. Speciellt när man får dela denna glädje. Just därför älskar jag andelsspel. Vinsten är alltid störst när den bringar glädje till flera.

Till vardags driver du butiken Direkten Ryd i Linköping där du är en väldigt omtyckt person. Vad är det bästa med ditt arbete?


- Helt klart att få träffa så många fantastiska personer. Jag har verkligen välsignats med landets bästa kunder och arbetskollegor. Det ger mig en erfarenhet i livet som är ovärderlig.

Hur kommer det sig att du fastnat för just travsporten?


- Travet är utan tvekan världens mest eleganta sport. En sport med levande fart och fylld med både spänning, glädje och gemenskap. Är det möjligt att inte fastna för denna fina sport?

Om din fru och dina barn skulle få beskriva dig som person, vad tror du främst att de skulle säga?


- Att jag är lite småtokig, men samtidigt en glad optimist som även är omtänksam.

"Att jag är lite småtokig, men samtidigt en glad optimist som även är omtänksam"

Du är uppenbarligen en mycket skicklig travspelare. Har du några konkreta tips att bjuda på när det gäller hur ett bra system ska komponeras?

- Bli god vän med Fru Fortuna. Nej, men ärligt talat så är det både tid och tålamod som krävs. Det finns en del info runt omkring hästen som ofta påverkar utgången. Hästens kapacitet är inte alltid den viktigaste ingrediensen. Aktuell form, distans, banans förutsättningar, kuskens körstil och form etc. är väldigt viktigt att väga in i jakten på vinnaren.

Just nu är det tuffa tider, i synnerhet för egenföretagare. Hur tänker du om dagarna för att bibehålla en positiv inställning och ett lugn inför framtiden?


- Det är verkligen en dyster tid nu där man inte vinner något på en negativ inställning. Vi får kämpa så gott vi kan i motvind och stå ännu starkare när allt lagt sig. Det viktigaste är att vi tar hand om varandra och sprider kärlek och omtanke. Där har vi den största vinsten man kan vinna - medmänsklighet. Det är också väldigt viktigt att alla gör det de kan för att eliminera spridningsrisken. Vi har många som lever i riskgrupper och som vi måste vara rädda om. 

"Det viktigaste är att vi tar hand om varandra och sprider kärlek och omtanke"

Avslutningsvis, med tanke på din fina form när det gäller spelet vore det intressant att höra om du har något speltips att bjuda på inför aktuell V86-omgång?

- Min spik blir nog 8 VINCENT AS i V86-6 som äntligen är frisk. Normalt spikar jag inte hästar som vilat en period men han såg väldigt fin ut när han gick jobb i fredags. Känns som toppform direkt och den långa distansen på 3140 meter gynnar honom verkligen.

Mitt skrällbud hittar vi i V86-5. 7 FRANKLIN FACE (endast streckad på 5% i skrivande stund) kan mycket mer än vad han visade senast. Hästens är startsnabb och gynnas av distansen. Spets från början till slut håller jag tummarna för.

Snabbfakta Daniel Aldemir:

- Driver spelbutiken Direkten Ryd
- Bor i Linköping med fru och två barn.
- Äter helst en saftig burgare med pommes.
- Firar vinster genom att hoppa upp i taket och landa till en fin tillställning med nära och kära.
- Motto i livet: om du vill ha en regnbåge måste du stå ut med regnet.

Vill du spela V86 tillsammans med Daniel? 

Här hittar du andelslaget Direkten Ryd

Dela inlägg

Kommentera