INFÖR V75: Travfest från Åby! » 3 maj | Nyhet - Travstugan.se
 • Hem
 • INFÖR V75: Travfest från Åby!
Ew7h Ic XWQA Mum N
Nyheter

INFÖR V75: Travfest från Åby!

3 maj 2021

Åby slår upp portarna för rejäl travfest med finalerna i Drottningen och Kungapokalen och inte minst har vi Parlaympiatravets final som avslutningen. Här är tidig koll på omgången lopp för lopp!

V75-1

 • Riktigt kul uppgörelse i Drottning Silvias Pokal

1 Eagle Eye Sherry vann barnsligt enkelt senast och den jag är mest svag för i fältet är 2 Honey Mearas. Hon är av hög klass den här damen och nu får hon springa barfota runt om för första gången. Honey Mearas är min vinnare av loppet - men det är kul uppgörelse det här med flera motbud.

3 Fifty Cent Piece imponerade i Sverige-debuten och Robert Bergh kommer knappast se sig förlorad när bilen släpper fältet - tvärtom. Jänkarstjärnan är i toppform just nu.
Om dessa tre faller är 10 Bank Wise As mitt skrällbud som kommer gå starkt ute i spåren sista biten. 

        V75-2

        Thomas Uhrberg har väldigt bra form på 2 Flirting Diamond och som springer barfota runt om för första gången i år på lördag. 3 Unacerveza Broline visade formbesked på Kalmar i fredags när han stred hem segern utvändigt ledaren. 
        4 Kryptonite Hanover
        årsdebuterar och möjligen är inte formen på topp och visst är läget vingligt, men jag tycker fyraåringen är av hög klass som ändå kan räcka till seger direkt.

        5 Zenato tog sig till ledningen en bit in i årsdebuten senast och vann sedan mycket enkelt. Hade ett väldigt bra år ifjol och han ska definitivt räknas här. 6 One Deep Valley har fått ett lopp i kroppen och drar iväg från springspår. 

              V75-3 - KUNGAPOKALEN

              • Fördel prinsen från ledningen

              Efter tråkiga strykningen av 1 Brambling känns det som fördel för 4 Önas Prince. Fyraåringen spårade runt om i uttagningen där han bland annat besegrade Mister Hercules. Per Nordström rycker skorna runt om den här gången och från ledningen blir han inte enkel att ta ner!

              6 Rome Pays Off såg närmast okörd ut senast och är första motbudet till Önas Prince. Överraskningen i loppet bakom dessa två är 7 Hennesy Am som jag tyckte ändå såg ut som en vinnare trots tredjeplatsen i uttagningen. Trivs väldigt bra med Erik Adielsson i sulkyn och ekipaget vann bland annat E3-finalen ifjol!

                   V75-4

                   • Italienaren spårar runt om?

                   5 Alpago W.F. vann barnsligt enkelt i Sverige-debuten senast och han gjorde det med skor på hovarna. Den här gången planeras femåringen springa barfota runt om och vid tidig ledning är det hästen att slå. Mika Forss sitter upp istället för Björn Goop som själv kör 8 Gazza B.R..
                   4 Z.Boko
                   har imponerat i Norge i ett motstånd som dock varit klart mycket enklare än nu. Valacken fick ett bra utgångsläge här och kommer bli spännande att se hur långt han räcker.

                   10 Billi Time har en väldigt fin inställning till tävlandet och var femstjärnig senast på Odense i comebacken. Han reser till Åby i toppform men dessvärre fick han bakspår över korta distansen.

                   Noterbart är givetvis även att Johnny Takter är tillbaka på V75 och kör 12 Moncler Bo och siktet är inställt på jänkarvagn för första gången. 

                      V75-5

                      2 Rackham känns jätteintressant den här gången med lopp i kroppen och insatsen senast var riktigt bra. Kanonläge bakom bilen och Christoffer Eriksson lär ha segeroptimism nu!
                      6 Uncle Töll behövde loppet senast och är rimligen lite vassare nu. 

                      10 Easy Cash har sett enormt stark ut på slutet och närmast oslagbar. Tidigt avancemang är att vänta från Robert Bergh? 12 Oracle Tile vet vi vad han kan göra, sen är spår 12 inget vidare...

                            V75-6

                            • En väldigt öppen uppgörelse i Stoeliten

                            Jag räknar med att 3 Milady Grace är klart bättre den här gången och är hon som vanligt håller jag henne som ettan i loppet. 4 Allegra Gifont blir högintressant med lopp i kroppen och som drar skorna runt om den här gången. Kördes längs innerspåret större delen senast och avslutade fint över upploppet.
                            11 Gina Mearas
                            har åter lottats till svårt läge men hon är verkligen vass sista biten som jag inte räknar bort trots det här bakspåret.

                                  V75-7 - PARALYMPIATRAVETS FINAL

                                  • Tveklöst bästa loppet hitintills det här året med flera segerbud!

                                  3 Racing Mange är verkligen jokern i loppet och som fick ett perfekt utgångsläge. 4 Délia du Pommereux fick en perfekt genomkörare senast och reser upp till Åby för att vinna så klart. Stoet är en riktig hårding som kommer ge grabbarna en match.

                                  5 Who's Who har sett närmast okörd ut i sina två starter i år, 6 Aetos Kronos imponerade rejält senast och även fast spåre är stentufft så är 8 Ecurie D. av hög klass.
                                  10 Very Kronos
                                  rycker skorna runt om den här gången. Erik Adielsson lät inte särskilt orolig över galoppen i lördags men visst var det inte något bländande intryck. 

                                  Dela inlägg

                                  Kommentera