INFÖR V75: Tidig koll på Jägersro! » 12 jan. | Nyhet - Travstugan.se
 • Hem
 • INFÖR V75: Tidig koll på Jägersro!
V75
Nyheter

INFÖR V75: Tidig koll på Jägersro!

12 januari 2021

På lördag är det V75 från Malmöbanan Jägersro och med oss har vi även jackpott! Här är tidig koll, lopp för lopp!

V75-1

 • Bryts segerraden nu?

11 Fortune Mearas har fått en pangstart hos Johan Untersteiner och stoltserar med tre raka segrar. Den här gången däremot blir det svårare med bakspåret men man ska ha i åtanke att han vunnit bakifrån förr. 
Det verkar bli bra fart på loppet där framme vilket kan bjuda in honom!

Hemmahästen 4 Night Brodde körs av Conrad Luguaer den här gången efter en tid med Marc Elias. Han gjorde trots allt väl ifrån sig i Silverfinalen på Solvalla senast och är tidig i segersnacket.
6 Kennedy har inte vunnit på väldigt länge men man ska inte stirra sig blind på hans rad. Nu är det upplagt för spetsposition och nås positionen kan Kennedy leda hela vägen.

V75-2

  • Bästa hästen från sämsta läget öppnar upp detta?

  12 Behind Bars är tveklöst bästa hästen i det här sällskapet, men det där med att vinna från spår 12 på Jägersro över kort distans är lika med närmast hopplöst. Att femåringen fick det sämsta läget öppnar upp det här.

  7 Solkattens Ferrari lyckades hålla undan senast och borde sitta bra till här. 4 Lucky Truc testar på kort distans och med tanke på att Truculent är en av mina favoriter genom min travhistoria så håller jag liten tumme för sonen Lucky Truc här.

  V75-3

  • Åldersmannen är verkligen på gång!

  Med tre lopp i kroppen ska man verkligen se upp för 8 Nadal Broline den här gången, trots det svåra utgångsläget. Intrycket på honom senast i Guldfinalen var riktigt läckert och visade inte minst att elvaåringen är på gång. Han är segerbudet i Gulddivisionen och möjligt spikförslag!

  Giuseppe Lubrano besöker Jägers med 7 Pacific Face som gjorde en klart godkänd insats senast på Nyårsafton och Lubrano räds knappast några i det här startfältet.

  Nadal Broline

  Nadal Broline

  V75-4

  • Sexåringen krigar ner allt igen?

  Stayerloppet är inte helt lättlöst kanske, men 9 Global Warrior är den jag lyfter fram först och främst. Sexåringen gick riktigt bra med barfotabalansen under fjolåret men visade även i fjolårets två sista starter att skor runt om inte är några problem det heller. Formen är på topp och han ska vara den att slå här.

  8 Chablis D.K. är minst lika härdad av långa distanser som Global Warrior och efter liten formdipp har han levererat två bra lopp inför det här. Reser till Jägersro med form. 4 Ornello borde härifrån kunna vara tidigt framme till starthästarna och chansen finns att han i tidigt skede når ända fram till ledningen. Visat förr att han går riktigt bra över längre distanser och felfritt är han med i segerstriden.

  V75-5

  • Revanschdags från ledarpositionen?

  6 Zeta Kronos strålade från ledningen näst senast till enkel seger. Senast lyckades stoet åter ta hand om positionen men mot slutet tröt energin över tunga innerspåret på Axevalla och hon föll bakåt. Spår 6 bakom bilen är bra på Jägersro och Björn Goop är tidigt iväg och kan leda runt om från ledarpositionen igen.

  8 Devs Daffodil har ingen enkel uppgift här, men man ska komma ihåg att stoet förmodligen är i sitt livs form just nu. 10 Sharp Dream är på väg upp i form med två lopp i kroppen och till den här starten kör tränare Johan Untersteiner igen.

  V75-6

  • Påställt på utlandsbesöket

  Det ska bli intressant att kolla in 4 Emilion som kommer från en pampig insats på tyska Gelsenkirchen senast och stall Nimczyk vet både vad som krävs för att resa till V75 och gör det sällan i onödan. Sexåringen får Björn Goop upp i sulkyn och läget går det knappast att klaga på. 

  3 Four Guys Dream gick väldigt bra på Axevalla senast och ska från det här läget kunna göra upp om det. 7 Love Håleryd gick undan till enkel seger senast men här är läget inget vidare...

  V75-7

  • Jänkardags för sexåringen

  I avslutande Klass 1-loppet blir det intressant att kolla in 3 Oxidizer. Sexåringen var liten besvikelse på Axevalla senast men här är det helt annan uppgift och omtag! Tränaren Svante Ericsson har anmält sexåringen med jänkarvagn för första gången!

  1 Leon Zon gjorde det riktigt starkt senast och ska tas med stor respekt härifrån. 6 Don Cash lär laddas härifrån men det är tveksamt om det räcker hela vägen till ledning.
  11 Dream Kåsgård
  håller jag högt i sällskapet men det där med skor är inget hästen föredrar...

  Dela inlägg

  Kommentera