• Hem
 • INFÖR V75 lördag: Jackpot och vidöppet!
Hevin Boko
Nyheter

INFÖR V75 lördag: Jackpot och vidöppet!

30 augusti 2021

Lördagens V75 från Jägersro är verkligen en vidöppen historia i flera av loppen. Därtill är det jackpot på V75 och i avslutningen tror jag det kan vara läge för Hevin Boko! Här är tidig koll på lopp för lopp:

V75-1

Johan Untersteiner sitter på leken med 6 Grandfather Bill som från springspåret ser ut att tidigt få sitta i ledningen. Hästen är i väldigt fin form för dagen dessutom med två raka segrar och kan absolut styra och ställa hela vägen här.

2 Astronascente Zac har bättre läge än vad han senast hade och får Björn Goop en pangstart i volten så kan han mycket väl sitta bra till direkt. Annan jag tror är lite på gång är 5 Look Håleryd och även 9 Uncle Töll som får springa barfota runt om den här gången!

   V75-2

   • Kaptenen svårslagen!

   Jag gillade verkligen intrycket på 3 Kapten Brodde senast och snacka om att det här är en valack som har alldeles för lite pengar på sig. Han ska bli spännande med Erik Adielsson i sulkyn och därtill körs han i jänkarvagn. Över 2 640 meter känns Kapten Brodde svårslagen!

      V75-3

      6 Rotate har fått tampas mot omöjlige Born Unicorn på slutet och den här gången slipper han denne. Läget är väldigt bra för honom och jag tror Björn Goop är offensiv den här gången med den starke femåringen.

      4 Beartime är i toppform för dagen och blir att räkna med liksom 5 Sweetman som kan bättre än vad han visade på Vaggeryd senast. 7 Sandsjöns Enzo var otroligt bra näst senast men här från spår 7 ser det svårt ut, likaså för 8 Rackham.

      12 Emoji håller jag väldigt högt för klassen och visst är det blytungt läge, men han är urstark av sig och ska någon kunna segerstrida från detta läget så är det Emoji.

        V75-4

        Löser det sig bara från spår 5 i volten måste man givetvis tro att 8 Nifords des Baux är tidigt segerbud här. Thomas Uhrberg känner mycket väl till fyråringen och det känns som detta är något extra denne här.

        Bakom är det verkligen vidöppet - är det något jag hoppas så är det att 10 Hannibal Face visar sitt rätta jag, för snacka om att han är högkapabel! 6 Backer T.R. ska även ligga högt upp på rankningen i ett lopp som kan kräva en hel del streck om man inte tar ställning.

            V75-5

            Om V75-4 var öppet så är det här än öppnare. Det skiljer extremt lite mellan hästarna!
            Trots spår 11 tror jag ändå att 11 Yuvuraj kan vara att räkna med och han kommer gå riktigt fort under slutvarvet. Kan han runda allt? Jag tror det - möjlig chansspik i ett jämnt lopp.

            1 Bravo Sabotage är favoriten att försvara innerspåret och försöka leda så länge han kan men jag tror knappast att 2 Maggiore eller 5 Axel Wind kommer låta denne sitta i fred där framme. 10 Iwan Boko var bra från spår 12 senast och efter två svaga insatser var senaste prestationen ett jättesteg framåt. Vid gardering ska man inte glömma bort sexåringen.

              V75-6

               10 Eight Hour är verkligen i lysande författning för dagen och stoet har visat finfin inställning till tävlandet. Hon är given att lyfta fram allra främst i detta Diamantstoet. Hon kan definitivt ta tredje raka segern!
               15 Carry Cash
               kom aldrig direkt in i matchen i lördags och nu sitter Jörgen Westholm upp igen. Jag tror givetvis att han vill ge henne chansen den här gången.

               8 The Primrose var ute i tufft derbykval senast och gicki mål som fyra. Helt klart mer beskedligt motstånd nu och jag tror Björn Goop siktar på att vara offensiv tidigt. 9 Bon Bini vann enkelt senast som storfavorit och nu är det lite tuffare emot. Med tanke på dagsformen hon är i tillhör hon ändå bland de högre rankade i loppet. 

               V75-7

               Med spår 1 bakom bilen så är det självklart att tro att 1 Miracle Tile kommer försöka leda så länge det går. Stoet är startsnabb bakom bilen, har tre raka segrar och var oväntat bra i sto-EM som hon segrade i senast med Erik Adielsson i sulkyn som kör även nu.

               3 Activated var jättekul att se i helgen, men den jag ser som främsta motbudet till Miracle Tile är 5 Hevin Boko. Även fast det av spåren att utdöma är fördel Miracle Tile så är jag ändå lite inne på att det kan vara dags för Hevin Boko denna gången...

               6 Ultra Bright kommer säkerligen vara lite underskattad den här gången med. Hon var jättefin på Charlottenlund i lördags när hon kämpade ner Call Me Brodda från dödens.