Inför V75-jackpotten: Disco är svårslagen » 16 feb. | Nyhet -…
 • Hem
 • Inför V75-jackpotten: Disco är svårslagen
V86 3 Disco Volante Segerdef
Nyheter

Inför V75-jackpotten: Disco är svårslagen

16 februari 2021

Det är givetvis med stort intresse som vi ser fram emot lördagens V75! Det är från Mantorp vi hämtar omgången och vi har en stor bössa med jackpot-miljoner som hänger med där Disco Volante har toppchans i Gulddivisionen.

SNABBKOLL PÅ V75-FÄLTEN PÅ LÖRDAG:

V75-1

Jag chansspikade 3 Exclusive Matter i lördags på V75 och femåringen kördes rygg ledaren hela vägen och slutade tvåa. Vinnaren var omöjlig att tampas mot men i övrigt tycker jag han var väldigt bra och nu testas han med täta starter.
Stallkamraten 6 Quick Lane är i grunden klart bättre och tredjeplatsen senast på Jägersro var tumme upp. Läget den här gången bäddar för ledning!

8 Phoenix Photo är givetvis hästen att slå och intrycket senast var imponerande. Spår 8 i volten är inget kanonläge precis, men det där löser Örjan Kihlström. Är sjuåringen bara närheten av lika bra som senast är det bara att önska lycka till för övriga...

    V75-2

    2 Das Auto lyckades aldrig leda runt om senast och ger det ett nytt försök den här gången. 4 Cassius Ima testar på kort distans igen vilket inte är hans bästa. 

    9 Harvard Student såg riktigt bra ut senast och kommer gå sylvasst ute i spåren och trots bakspår över kort distans tror jag det kan lösa sig ändå. 

       V75-3

       • Stall Stefan Melander är mycket belåtna efter spårlottningen

       3 Disco Volante har fått bästa möjliga utgångsläget och det troliga är att Ulf Ohlsson laddar iväg mot ledningen och sedan har full koll runt om. Disco Volante kommer med största sannolikhet bli omgångens jättefavorit.

       1 Hawk Cliff överraskade oss alla med seger senast och vid gardering ska man ha honom tidigt i tankarna. Stall Luguaer har med både 10 Night Brodde och 11 Breidabliks Nubbe men båda känns bortlottade liksom hårdingen 12 Zenit Brick.

        V75-4

        3 Call Me Brodda siktar på att leda runt om och visst kan det gå - jag känner dock inte någon känsla av att det är spikförslag i loppet.
        7 Bianca Sisa
        har imponerat och trots läget kommer Dagfinn Aarum att testa för att överrumpla Call Me Brodda på ledningen. Inte helt omöjligt...!

        En av omgångens snackisar selas ut här i form av 2 Highsurprise Laday som gjort det riktigt bra i två raka starter nu och till den hör starten sätts helstängt huvudlag på. Stoet har inte vunnit på ett tag men med tanke på insatserna på slutet så närmar det sig...

        V75-5

        Trots frånvaro på 1,5 år kunde 1 Jaguar Dream vara tillbaka med besked senast. Sexåringen vann direkt i comebacken och kapacitetsmässigt är han något för Gulddivisionen tids nog. Claes Sjöström testar mot ledningen med helstängt huvudlag - oavsett om det kommer lyckas eller ej så är Jaguar Dream segerbud.

        4 Franklin Face känns mer startsnabb än Jaguar Dream och är spetsbudet i loppet. Han borde få vinna på V75 snart....! 5 My Dream Art fick vinna senast igen och hade väl egentligen velat ha längre distans på det här. Däremot är han bra i ordning nu!

            V75-6

            Man trodde det skulle bli svårt att nå fram men 12 Princess S.W. övertygade rejält i lördags och hon såg verkligen ut som en klasshäst. Sjuåringen kan åter svara för en rejäl avslutning och med lördagens start i kroppen är hon säkerligen än mer fartfylld här.

            9 Hossiana Boko är inne i en rejäl utveckling just nu och senast selades hon ut i självaste Stoeliten. Utgången av loppet blev väldigt positivt och andraplatsen var klart bra. Det var även första starten på nästan två månader och sjuåringen kommer vara riktigt bra här med.
            10 Fantasia Sisu
            är annan i väldigt fin form för dagen och finns det någon rättvisa så vinner hon på V75 snart.

             V75-7

             • Mästaren mot ny triumf?

             1 Maestro Crowe har onekligen både inlett året och karriären hos Johan Untersteiner på bästa sätt. Två raka segrar har det blivit och här kan det alltså bli en ny triumf för sexåringen. Orosmolnet kring honom är utgångsläget och han kommer knappast försvara innerspåret. Det gäller att hitta ut - väl då ses han med stor segerchans

             4 Llama Tooma är annan med två raka segrar och Örjan Kihlström känner väl till sexåringen. Värsta motbudet till Maestro Crowe.
             Senast Ulf Ohlsson satt upp bakom 10 Leon Zon blev det seger på V75. Nu tävlar ekipaget tillsammans igen och Leon Zon var framförallt senast på Eskilstuna riktigt vass!

             Dela inlägg

             Kommentera