Inför V75: Gävle Stora Pris 2020! » 13 okt. | Nyhet - Travstugan.se
  • Hem
  • Inför V75: Gävle Stora Pris 2020!
Hachikode
Nyheter

Inför V75: Gävle Stora Pris 2020!

13 oktober 2020

V75 far mot Läkerol, Gevalia och framförallt Julbockens paradis; Gävle! Det är bland annat dags för årets upplaga av Gävle Stora Pris med Timo Nurmos-tränade Hackiho de Veluwe. Här är tidig kommentar lopp för lopp!

V75-1

Bakspåret till trots så känns 11 Gardner Shaw väldigt intressant som förstahäst i Sören Erikssons lopp.
Fyraåringen är verkligen i toppslag för dagen och senaste två segrarna har tagit på väldigt bra sätt!

4 Dream Creation har även han imponerat med två raka segrar och hingsten såg knappt ut att bruka några krafter senast på Solvalla när han vann relativt enkelt. Löser Örjan Kihlström bara starten här är det givet motbud.

Erik Adielsson får åter tävla med Kolgjini-tränade 10 Dominic Wibb. Vid de två gånger Adielsson kört honom har det gått bra! Han är en kul outsider som måste med vid gardering i loppet.

V75-2

  • Som så många gånger förr är Diamantstoet en vidöppen historia som kräver sina streck.

Stig H Johansson har matchat 5 Fixi Mearas mycket skickligt under sensommaren och där stoet kommit i toppform under hösten. Femåringen har höjt sig i de två senaste starterna och hamnar Erik Adielsson bra till direkt kan detta vara ett djärvt spikförslag i streckkrävande lopp.

14 Mily och 15 Millie Millionarie är av en annan sort jämfört med konkurrenterna och har nästan sprungit in över en miljon kronor mer än Fixi Mearas.
De ska givetvis sluta långt framme här normalt sett.

V75-3

Erik Adielsson kan vinna i V75-2 och han sedan även göra det i V75-3. Här kör han Johan Untersteiner-tränade 3 Nairajah som vid tidig ledning helt klart kan leda runt om.

7 Global Agreement och 8 Leave Your Sox On är de emot, men det ska först och främst lösa sig från dessa vingliga lägena för de två.

Skrällbudet i Klass 2-loppet är Kevin Svedlund med sin 9 Joyness som är i finfin författning för dagen. Uppgiften senast var omöjlig redan efter spårlotten - bara att glömma! Här sitter femåringen perfekt till och planeras att testas med amerikansk sulky. 

V75-4

15 Spikfaks med 40 meter tillägg har ingen enkel uppgift framför sig. Det är klart bästa hästen i fältet, men det är knappast en straffspark. Kan absolut lösa det med bravur, men det krävs en fundering det här...

10 S.T.C.C.Faksen med 20 meters försprång till Spikfaks står bra itll i loppet härifrån. 13 Klack Nova har två plumpar i protokollet med galopp. Stoet ska först och främst sköta sig, men felfritt kan hon vara att se upp med.

Från starthästarna är det Tomas Pettersson med 4 G.G.Ojjdo som känns mest segeraktuell, men se upp för en felfri 2 Tåga Viktor.

V75-5 - Gävle Stora Pris 2020

  • Nurmos-stjärnan imponerat på nytt? Bakom honom är det öppet!

6 Hachiko de Veluwe var åter tillbaka på tävlingsbanan igen senast och redan i sin comeback levererade han rejält. Intrycket var starkt och det såg inte ens ut som att han tömde sig på krafter. Loppet där för fram honom rejält i form och jag tror han kan imponera på nytt!

1 Milligan's School är titelförsvaren i loppet, men spår 1 är rejält minus för honom. 2 From The Mine är egentligen ute på djupt vatten men har verkligen sett jättebra ut på slutet och ska bli intressant att se hur han står sig från perfekt läge bakom bilen!

5 Ural var inte i sitt bästa jag senast på Örebro och kan bättre än så. Åter barfota fram nu och han duger långt i sällskapet.
9 Heavy Sound vet vi vad han kan leverera på banan, framförallt när han får attackera ute i spåren. 

V75-6

3 Indra's Secret fortsätter med täta starter och startar här i ett väldigt kul Bronslöp över 3 140 meter auto.
Stoet är i finfin form för dagen och känns klart tung att stå emot. 

1 Born Unicorn regidebuterade för stall Redén senast genom att ta enkel seger. Härdad över längre distanser under sin Frankrike-sejour och nu rycker stallet skorna på honom.

V75-7

5 Vagabond Bi har utvecklats rejält den här säsongen och står sig som en av årets stora utropstecken. 
Snacka om att valacken möter enklare motstånd nu än vad han gjort på slutet och sexåringen känns given som favorit i avslutningen.

Erik Adielsson kör åter 3 Kick Off Classic. Hingsten överraskade rejält senast vid seger i Hallandsmästaren mot Heart of Steel, Stoletheshow och Pastore Bob.

4 My Dream Art tränas av stall Nurmos vars hästar går riktigt starkt för dagen. My Dream Art får för en gång skull ha lite tur med sig i spårlotten och ska försöka utmana Vagabond Bi.

9 Coogan får attackera bakifrån den här gången vilket för hans del säkert bara kan vara gott. Radat upp tre raka andraplatser och borde kunna segerstrida här.
10 Athos Race
har fått en nykick hos Ulf Stenströmer och håller absolut toppform för dagen!

Dela inlägg

Kommentera