INFÖR V75: Finskt i Gulddivisionen? » 16 nov. | Nyhet - Travstugan.se
  • Hem
  • INFÖR V75: Finskt i Gulddivisionen?
Elian Web
Nyheter

INFÖR V75: Finskt i Gulddivisionen?

16 november 2020

Jägersro står som V75-värd kommande lördag med Svensk Uppfödningslöpning samt Gulddivisionen där finskstjärnan Elian Web fått perfekt utgångsläge. Det är jackpott på V75 och här är tidig tanke lopp för lopp!

V75-1

4 Rackham ser ut att ha hittat sig en vettig uppgift och är tidig i Bronsdivisionen. 

Katja Melkko har segerbud i Gulddivisionen (Elian Web) men kan redan här besöka vinnarcirkeln. 
Hennes 6 Exaudio Vici är en stark sexåring som gärna tar den tunga vägen.
7 Rock My Dreams
gör sin blott trettonde start i karriären och tillhörde bland de bättre under Åbergskvällen i somras. Blir spännande att kolla in!

10 Nero Maximus förväntar man sig mycket av den här gången!

V75-2

Personligen gillar jag 10 Princess S.W. som mer eller mindre alltid gör väl ifrån sig. Jag håller henne som tidigt segerbud i det här stoloppet och kan rent av vara djärvt spikförslag.

Robert Bergh har verkligen hittat rätt på 13 Mily och sexåringen är självklar som bland de hetare segerbuden i det här stoloppet.

9 Devs Daffodil är i sitt livs form för dagen och gjorde riktigt bra ifrån sig senast i stentufft sällskap. 14 Aura S.L. fick vinna enkelt senast och är alltid att räkna med - om hon bara sköter sig.

V75-3

  • Blir det något lopp av det här?

1 Ovation L.A. har åter fått flax med spårlotten och visat tidigare att hon är snabb bakom bilen. Försvarar stoet innerspåret ska det mycket till för att hon släpper förbi sig någon över korta distansen.

2 Becker vann direkt efter 2,5 månaders uppehåll och reser till Jägers med lopp i kroppen. Intressant att se hur han går över kort distans, vilket blir för första gången här!
Oskar Kylin Blom reser ner med 7 Hombre D. som kan vara en blivande topp i stallet. Läget gör det givetvis närmast omöjligt, men treåringen har verkligen inlett tävlingskarriären strålande!

V75-4

Per Nordström sitter i pole position i Svensk Uppfödningslöpning. Han själv kör 1 Good Vibes som gjorde det strålande i uttagningarna. Lika strålande var stallkamraten 2 Islay Mist Sisu.

8 Mellby Jinx står svårt till härifrån och hade inte riktigt humöret med sig i uttagningen. Räknar med att Svante Båth får i ordning på tvåråingen som i sina ljusa stunder är bland de bättre här.

V75-5

Adrian Kolgjini drar på amerikansk sulky på 3 Upper Face som från perfekt läge hemma på Jägersro ska försöka ha koll på det här loppet hela vägen. 

4 Frodo S. gick klart okej i lördags på V75 från hopplöst utgångsläge. Betydligt bättre uppgift den här gången.
Läget är ju inget vidare, en visst blir det intressant att se 7 Easy Cash i sin första start för Robert Bergh. Fyraåringen står väldigt bra till i det här Klass 1-loppet dessutom!

V75-6

  • Gulddivisionen körs till minnet av Meadow Prophet. Vinnaren ser ut att kunna bli finsk

Katja Melkko log säkert brett när spårlotten resulterade i perfekt läge för hennes 2 Elian Web. Åttaåringen återkom senast efter över två månaders frånvaro men piggt intryck direkt och vann.
Efter det har Elian Web strukits på grund av kort feberperiod men här ser det åter bra ut. Under säsongen har hästen vunnit både Paralympiatravet och Suur-Hollola över 2 140 meter - det ser onekligen väldigt bra ut här.

6 Diamanten regidebuterar för Björn Goop vilket givetvis är intressant. Dock en oerhört svårbedömd travare för dagen...

V75-7

3 Azimut är tillbaka på Jägersro igen och hingsten är välbekant för oss numera. Hade säkert hellre föredragit medeldistans än korta distansen, men läget är ju perfekt och Azimut blir att räkna med.

Hur står det till med 6 Night Brodde, egentligen? Han har nu sjabblat till med två raka galopper vilket givetvis inte alls är bra. Jag skulle tro att Marc Elias laddar iväg härifrån och hoppas på frontpositionen. Felfritt är Night Brodde så pass bra för klassen att han kan styra hem det här.

Körs det väl tufft där framme är 10 Officer Stephen den som tar tillfället i akt över avslutande halvvarvet. Känns som gjord för en Örjan Kihlström-attack...

Dela inlägg

Kommentera