• Hem
  • Gratis entré hela oktober!
Svensk Travsport
Nyheter

Gratis entré hela oktober!

10 september 2021

På fredagen kom Svensk Travsport ut med nyheten att alla svenska travbanor under oktober månad ska ha gratis entré, detta som ett firande efter att restriktionerna hävs!

Liksom många övriga evenemang har travet varit publiksnålt en längre tid på grund av pandemin. 29 september släpps all restriktion vilket gör att nu Svensk Travsport (ST) agerar.
Från det datumet samt under hela oktober månad ska det vara fri entré på samtliga travbanor!

– Jag tycker det är viktigt att ge tillbaka något till alla som inte har fått vara på plats under pandemin och längtat tillbaka till travet. Nu vill vi att så många som möjligt får chansen att njuta av sporten som den upplevs bäst – på plats , säger Maria Croon VD på ST i pressmeddelandet.

Sammanlagt genomförs 94 tävlingar under perioden, bland annat storhelgen på Åby 9 oktober med Svenskt Mästerskap och Europaderbyt. Andra stora evenemang under oktober är Svampen på Örebro 14 oktober samt Müllers Memorial med V75 på Jägersro 30 oktober.
För de som redan bokat biljetter till några av tävlingsdagarna kommer dessa givetvis erbjudas återbetalning på sina biljetter.