• Hem
  • Grand Slam 75 med Eklundh-skrällar?
Andreeklundh
Nyheter

Grand Slam 75 med Eklundh-skrällar?

31 juli 2020

På söndag är det åter dags för Grand Slam 75, med jackpott! Värd för omgången är småländska Vaggerydtravet som ligger tätt intill E4:an. Söndagens omgång är en av två tävlingsdagar för Smålandsbanan. André Eklundh sitter upp bakom några intressanta hästar.

Vaggeryd står som söndagens Grand Slam 75-värd. Omgången är den andra Grand Slam-dagen banan får arrangera. 
3 maj kördes Grand Slam 75 på Smålandsbanan i en omgång som blev favoritbetonad fram till avslutande GS75-7 där 4%-aren Smevikens Cruiser storskrällde.

  • Bakom Smevikens Cruiser satt André Eklundh som även i den här avslutande GS75-7 kan agera skrällkusk.

Här sitter han upp bakom fyraåringen 3 Vikens Brummer som senast slutade tvåa på V75! Med det loppet i kroppen kan Vikens Brummer vara segerredo den här gången.

  • André Eklundh kan även agera skrällkusk i GS75-4. I det här stoloppet kör han hemmahästen 4 Pim Pim Joli.
    Stolopp brukar kunna bjuda på överraskningar och noterbart i tolvhästarsloppet är att ingen i loppet vunnit mer än en gång i år.

Pim Pim Joli är anmäld barfota runt om för första gången i karriären (25 starter) och tränare Jonathan Blomqvist har säkerligen förberett för att stoet ska kunna prestera.

  • Grand Slam 75-omgångens mest bekanta startfält syns i GS75-6.
    Här startar bland andra 2 Franklin Face som i fem senaste starterna kämpat på V75.

Femåringen har där gjort vad han kunnat i det svåra sällskapet. På söndag startar Franklin Face från spår 2 över distansen 2 140 meter.
I tiohästarsfältet är han en av fyra startande som lyckats vinna i år.

Spela med Travstugan till söndagens Grand Slam 75! Förra söndagen satte några av spelen alla rätt - på söndag upprepar vi succén tillsammans!

Följ Travstugan på Youtube