• Hem
  • Full pott på V75 i lördags för V86-experten
Johan Hans G
Nyheter

Full pott på V75 i lördags för V86-experten

18 februari 2020

För många andelsköpare har Johan Karlssons andelar till V86 varit en bra investering. I synnerhet år 2019 då han slog till med flertalet miljonvinster. I lördags visade han med eftertryck att vårformen verkligen är i antågande.

Vinnarintervju Johan Karlsson 17/2

Ett stort grattis till den fina vinsten Johan, som återigen prickade sju rätt på V75 i lördags när andelen “Johans Mega” satt som en smäck!

    V75 Johan Karlsson
    • Vad var din första känsla när du förstod att det blivit full pott igen?

      – Nu är tipsformen verkligen på väg uppåt igen, äntligen!
      • Det vinnande systemet bestod av tre spikar. Hur resonerade du på förhand kring dessa?

        – Att det inte var någon idé att fega. Efter min första analys av omgången som helhet tyckte jag att denna trio hade väldigt bra förutsättningar på förhand. Att sedan många spelare försökte sig på att fälla dessa, gjorde bara att utbetalningen för vår del blev bättre. Vilket vi givetvis ödmjukt tackar för!
      • En relativt stor skräll kom redan i den andra V75-avdelningen, när Markus B Svedberg och WINNER BAC överraskade många efter en fin spurt. Hur fick du med den “3-procentaren” på systemet?

       – WINNER BAC hade jag med på min analys som en av fyra på min A-ranking.

      • Det har nästan varit irriterande nära under flertalet veckor innan just den här vinsten nu dök upp tillslut - kan det vara så att vårformen infunnit sig extra tidigt?

        – Ja det känns som det. Formen känns riktigt bra just nu och det gäller verkligen att surfa ordentligt på den här vågen - med tanke på att det kan vända fort.
      "Formen känns riktigt bra just nu och det gäller verkligen att surfa ordentligt på den här vågen"
      • På onsdag är det dags för V86 igen, där du trots allt har bäst facit. Några tidiga tankar/idéer redan nu att bjuda på kanske?

      – Svår omgång på förhand. Utan någon direkt analys tycker jag att Linderoths 6 TEXAN ROSE i V86-7 ser riktigt intressant ut till en lagom hög spelprocent. 

      • Avslutningsvis - vad vill du hälsa till dina andelsköpare?

      – Tack för att ni tror på mig! Jag lovar att vi kommer ta några riktiga supervinster även under år 2020! Håll ut bara..

      Sju rätt på "Johans Mega" betalade i lördags ut:

      • Totalt: 86 104 kr
      • Per andel: 14 350 kr

      Johan Karlssons stora kavalkad av vinster påbörjades i april 2019, då han bl.a. lyckades spela in mest av samtliga spelläggare i hela Sverige på V86 under en kväll. Där den totala vinsten landade på hisnande 2 349 824 kronor. Vilket han dessutom överträffade, exakt tre månader senare - genom att spela in fantastiska 2 880 477 kronor till ett stort gäng glada andelsköpare. När han för andra gången tog hem den största vinsten av samtliga V86-spelare i hela landet. Mer om Johan  kan du läsa här: "Vann mest i hela Sverige"

      Vill du vara med på en andel? 

      • Bli medlem i Travstugans andelslag "Direkten Ryd" genom att klicka på lagnamnet. 
      Följ Travstugan på Youtube