• Hem
  • Fixar han miljonerna ikväll?
Solvalla2
Nyheter

Fixar han miljonerna ikväll?

20 mars 2019

V86-tävlingar från Bergsåker och Solvalla står för dörren. Bjuder vädret på nya överraskningar eller håller favoriterna för trycket?

Lika starkt som solen lyser i Norrland, smattrar findroppigt regn på ett kontorsfönster här i Stockholm – inte allt för långt ifrån huvudstadsbanan Solvalla.

“Perfekt”, är min spontana tanke om vädret som råder när jag återgår till att studera kvällens startlistor för att drömma mig bort. En lite blöt, och kanske i bästa fall något krävande bana skulle kunna rendera i något favoritfall i alla fall – vilket är en förutsättning för att utdelningen ska bli hög. Även om det har visat sig att V86-spelet faktiskt kan ge miljoner ändå, trots att en favorittippad häst vinner något lopp eller två.

Sedan har vi det här med att hitta just dessa skrällhästar också. Då min egen tid är något begränsad, känns det oerhört skönt att våra spelexperter på Travstugan har gjort sin “läxa” och analyserat loppen in i minsta detalj.

Precis som vädret i Norrland och Svealand, avviker dessa dock en hel del från varandra:

Michael “Norrlandskungen” Svensson väljer till exempel att spika 4 Twinkle Kronos (V86-5) och 8 Rally Funny (V86-7) medan Joakim “Statistikmästaren” Eriksson, som befinner sig vid något sydligare breddgrader litar på 7 Minnestads El Paso (V86-7).

Båda är dock överens om att “skrällhästen” 5 I´ll Fixit (V86-8) måste med på kupongen i det sista, och avgörande loppet som körs på just Solvalla.

Är det han tillsammans med kusken Anders Eriksson som syr ihop säcken ikväll och bjuder mig på en mycket trevligare utsikt utanför fönstret i morgon? 

Endast spelad på 6% just nu...

Missa inte att köpa din V86-andel här.

Följ Travstugan på Youtube