• Hem
  • Erik Adielsson lämnar ST
Erik Adielsson
Nyheter

Erik Adielsson lämnar ST

16 oktober 2018

Idag meddelade Svensk Travsport att kuskstjärnan Erik Adielsson lämnar sitt uppdrag som ledamot för organisationen. Tidsbrist ska vara orsaken.

För lite mer än två år sedan valdes Erik Adielsson in som ledamot i Svensk Travsports styrelse. Idag väljer han att lämna sitt uppdrag.

Det är via ST:s hemsida som nyheten offentliggjordes under morgonen.
- Arbetet inför den omreglerade spelmarknaden har inneburit ett intensifierat styrelsearbete med otroligt mycket material att bearbeta. Kort sagt så har det helt enkelt inte funnits tid att kombinera mitt jobb och tävlande med att samtidigt vara påläst och närvara vid alla sammanträden med styrelsen, säger Erik Adielsson.

ST meddelar vidare att platsen inte kommer ersättas förrän nästa års fullmäktige.

Marjaana Alaviukhola, ordförande i Svensk Travsport, väljer att tacka Adielsson för sitt uppdrag.
- Från styrelsen sida vill vi tacka Erik för det arbete han gjort. Han har fungerat som en mycket bra länk till sportens aktiva där han tagit in deras aspekter i styrelserummet. Samtidigt har han också kunnat förklara många beslut och vägval för alla som han möter ute på stallbacken. Eriks kompetens och engagemang har varit mycket värdefull för styrelsen och det blir nu valberedningens uppgift att hitta nya kandidater som kan fylla den vakanta platsen.

Martin Engström

Följ Travstugan på Youtube