Elitloppshelgen: Långloppet blir miljonlopp » 17 feb. | Nyhet -…
  • Hem
  • Elitloppshelgen: Långloppet blir miljonlopp
Solvalla
Nyheter

Elitloppshelgen: Långloppet blir miljonlopp

17 februari 2021

Inför årets upplaga av Harpers Hanover höjs förstapriset från en halv miljon kronor till en miljon kronor, detta meddelade Anders Malmrot i Solvallas egna podcast - som även hoppas på Délia du Pommeraux i Elitloppet.

Varje vecka sitter Solvallas sportchef Anders Malmrot och spelar in podcast med banans VD Jörgen Forsberg och Markus Myron som arbetar som marknads- och kommunikationschef.
I veckans avsnitt i podden kom Malmrot med en nyhet inför Elitloppshelgen.

I långloppet Harper Hanovers lopp belönas årets vinnare med en miljon kronor. De två senaste åren har vinnaren belönats med 500 000 kronor och i år dubblas alltså förstapriset.
- Det är ju efter Elitloppet hela Elitloppshelgens stora grej. Och vi vill stärka upp Harper Hanover och förhoppningsvis få en krydda i loppet, nån läcker fransman eller så. Vi stärker kvalitén i loppet, säger Malmrot.

I avsnittet berättar även Anders Malmrot om att han har förhoppningar om att Prix de France-vinnaren Délia du Pommeraux ska komma till Elitloppet.
- Jag hoppas ju det. Jag ska övertyga hela kretsen kring Délia du Pommeraux att hon bör komma hit till Solvalla och visa upp sig. Det vore onekligen en attraktion.

Dela inlägg

Kommentera