• Hem
  • Elitloppet 2023: Dags för biljettsläpp!
Invigning Elitloppet 1
Nyheter

Elitloppet 2023: Dags för biljettsläpp!

1 december 2022

På måndagen är det biljettsläpp för bland de mest populära biljetterna för året; restaurangplatserna under Elitloppet 2023.

På måndag morgonen gäller det att ställa klockan. Eller lita på turen. Då är det nämligen biljettsläpp till restaurangplatserna för Elitloppet 2023.

Platserna dit brukar vara högst åtråvärda och säljas slut i tidigt skede. På måndagen kl 09:00 är det dags igen.
Och Solvalla-VDn Jörgen Forsberg medger att trycket är stort:
– Redan dagen efter Elitloppet 2022 kom förfrågningar om att kunna boka plats 2023. Nu är det äntligen dags, dessutom genom ett vässat erbjudande, både gällande pris och placering, säger Forsberg i pressmeddelandet.

Till en början släpps restaurangplatser med rabatterade paket. Priserna där gäller till och med 31 december 2022 men är endast på ett begränsat antal bord och kan således säljas slut tidigare.

Det kommer finnas tre olika platser att köpa till; Valla Krog, Etonnant-tältet samt Målcaféet med läktare.

För mer info om restaurangerna under Elitloppet - klicka här!

Restaurangpakteten:
  • VALLA KROG

Restaurang Valla Krog är byggd i etage ovanför legendariska E-läktaren längs upploppet. Med fantastisk utsikt över travbanan serveras under helgen en tvårätters meny och välkomstdrink. Entré och travprogram ingår.

Pris:
3.290 KR (200 kr rabatt mot köp av enskilda dagar)

  • ETONNANT-TÄLTET

Uteservering under tak nära banan i målkurvan. Här sitter du vid händelsernas upplösning och kan riktigt känna hur hästarna dundrar förbi ackompanjerat med vrålet av tusentals besökare. Buffé med kaffe samt éntré och travprogram ingår.

Pris:
2.790 KR (200 kr rabatt mot köp av enskilda dagar)

  • MÅLCAFÉET + LÄKTARE

I A-huset beläget i höjd med mållinjen har du reserverade läktarplatser inomhus med perfekt vy över målgången och hela travbanan. Tvårättersmeny med välkomstdrink serveras i cafédelen bakom läktaren (som inte har utsikt mot banan). Entré och travprogram ingår.

Pris:
2.190 KR (200 kr rabatt mot köp av enskilda dagar)

Publikbiljetterna för Elitloppshelgen är redan släppta och kan köpas här!

Följ Travstugan på Youtube