• Hem
  • Draget i laget » V75 på Skellefteå!
Draget-i-laget-7
Nyheter

Draget i laget » V75 på Skellefteå!

30 september 2022

Ett par av Travstugans experter bjuder oss här på ett par av deras drag inför V75!

DAVID DABESKOVIC - 3 MIZAI (V75-1)

3 Mizai har fått ett fint utgångsläge denna gång och ska passas tidigt. Var ute i tuff Breeders-uttagning senast från ett dåligt läge och gick ett godkänt slutvarv. Är vass på speed och skulle det bli tempo här så kommer hans spurt bita bra över upploppet. SE UPP!

MARTIN ENGSTRÖM - 2 KOCU BOKO (V75-2) 

Omgångens skräll-lopp är tveklöst V75-2. När 11 De Facto ströks var det som att himlen öppnade sig och öste ner med skrällar.
Billy Svedlund är högintressant med 2 Kocu Boko som han nu ska köras med barfota bak vilket är ett jätteplus för femåringen! Jag hoppas framförallt att Svedlund får en pangstart, tar ledningen och släpper sedan till möjligen Timo Jutila. Från rygg ledaren är Kocu Boko livsfarlig när han sedan får fritt spelrum på open stretch!

ROBIN EK - HELA V75-2 KRYLLAR AV DRAG!

9 Barolo Gene och hade önskat spår nio bakom startsnabba hästar om han fått välja. Det luktar tuff spetskörning mellan 1 Indy Journey, 2 Kocu Boko och 3 M.MHot One. Den sistnämnda kan bli en ”loppförstörare”. 

Intrycket på Kocu Boko senast var enormt när kusken bara satt och tittade på Bettle Hannover. Conrads Kickoff är en bra häst i grunden. 10 Önas Quickstep kan komma in i matchen vid överpace. 7 Wowfactor är inte heller golvad med klaff och hur behandlar man Timo Jutila som gick ett par hundra meter under attack och stannade senast...!?

WILLIAM HERBINGER - 3 PYDIN (V75-3)

Bästa draget tycker jag mig hittat i V75-3 och det i 3 Pydin. Tomas Pettersson satt upp senast och då hade hästen bakspår och vann på 21.0a. Nu framspår och bör hitta fin position direkt och kommer avsluta starkt. 5% på den är taget

    V75

    CHRISTIAN SANDHOLM - 6 PHILIP ESS (V75-3)

    Många stirrar sig blinda på de betrodda, men jag tycker 6 Philip Ess har en spännande uppgift framför sig här. Nu åker jänkarvagnen på och skorna av igen och, det mest spännande av allt, Magnus Djuse hoppar upp!

    Läget är inte fy skam. Hittar Magnus bara en vettig rygg att åka med i så kan de andra köra bort varandra och då kommer Philip Ess har mycket spring kvar i bena den sista biten. Kapacitetsmässigt inte långt bakom favoriterna och endast spelad till 3%, mums!

    JIMMIE NORDBERG - 9 JUNO BEACH (V75-4)

    9 Juno Beach är bäst i spets och står på tillägg nu, men går ner i klass sitter direkt i andra spåret och kan avsluta bra. Vid bra tempo kommer hårdheten man skaffat sig fungera bra sista biten och till 5% är man ett intressant streck.

    MATTIAS PETTERSSON - 5 GAZOLINE MEARAS (V75-5)

    Garderar man den stora favoriten Readly Lavec är Sandra Eriksson och 5 Gazoline Mearas given på kupongen. Hästen är snabb ut och ekipaget skulle kunna hitta ner i ryggledaren alternativt köra sig till spets om Readly Lavec kommer bort.
    Endast tre procent smakar fågel!

    FELIX BERGGREN - 2 HOLY MOSES MEARAS (V75-2)

    Hästen jag vill varna för är 2 Holy Moses Mearas i V75-6. 4% i skrivande stund är taget, galet lite!
    Sandra Eriksson låter nöjd med formen och nu när hästen är nedstruken till spår 1 i volten är det garanti på ett bra lopp. I lopp över 3140 meter är det extra viktigt att få ett lopp på innerspår och det får hästen denna gång. På Skellefteå finns även ett open stretch spår att tillgå, med en bra resa käkar Petter Lundberg och hästen upp övriga!

    JIMMY WESTBERG - 4 MARVELOUS (V75-7)

    Det kommer utan tvekan i V75-7 där den i toppform-varande 4 Marvelous äntligen lottats till ett bra spår, efter att ha dragit bricka 10, 7, 12, 11, 11, 8, 10 på sista tiden.
    Härdad i klassen är hästen också efter två Bronsfinaler nu under sommaren/hösten. Petter Lundberg gillar att gasa på i ledningen, så spets och slut nu till 6% tack!

    Följ Travstugan på Youtube