• Hem
  • Draget i laget » V75-jackpotten på Bergsåker!
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » V75-jackpotten på Bergsåker!

2 december 2022

Det är en ny härlig jackpot att se fram emot denna lördag på V75. Inför omgången på Bergsåker har Travstugan-experterna hittat sina drag!

DAVID DABESKOVIC - 10 Carl Halbak (V75-1)

10 Carl Halbak har sett riktigt formstark ut på slutet som fastlåst i de senaste två starterna. Formen är det inget fel på och skor funkar han med så inga konstigheter där.
Klaffar det bättre än vad det har gjort på slutet så blir jag inte överraskad om han kliver förbi alla sista biten. SE UPP!

KIM LAGERHEM - 11 Elsztain (V75-2)

Senast var 11 Elsztain ytterst nära att skrälla då han endast var slagen med en nos av Laredo Boko som nu blir betrodd i Bronsdivisionen. Anledningen till förlusten var att han blev hovöm och tränaren tog på sig det - krafter fanns det gott om kvar och han blir helt bortglömd denna gång.
Spår 11 var väl ingen hit men hittar Rickard ner i banan och favoriterna kör lite för hårt mot varandra kan han fälla allt över upploppet.

JIMMIE NORDBERG - 13 Impala Am (V75-4)

De som står på sista volten brukar hinna fram i stoloppet, därför känns alla på den volten lite understreckade. 13 Impala Am fick lite sparat senast och jag tror inte Daniel Wäjersten sitter fast denna gång och till ca 5% är det ett måstestreck.

WILLIAM HERBINGER - 15 Xanthis Delicious (V75-4)

Draget denna jackpotkupong hittar vi i V75-4 och blir på hästen längst bak; 15 Xanthis Delicious med duktiga Mats E Djuse i sulkyn. Står bäst inne pengamässigt och hästarna på bakersta volten har bra vinstchans i dessa lopp. Spurten sitter fint till 6%!

300960901 2445424492266649 8238785669232717444 n

MARTIN OLSSON - 8 Wolt (V75-6)

8 Wolt har varit tvåa bakom favoriten Grisle Odin GL i två raka starter, och nu står man 20 meter före och frågan är om favoriten verkligen klarar knapra in på formstarke Wolt. Jag kommer definitivt sträcka till den låga procenten!

JIMMY WESTBERG - 14 Pydin (V75-6)

14 Pydin kommer med en sällan skådad toppform. Väl medveten om att skotvånget är ett minus, så läser man ändå endast 1% på strecken... Bara tacka och ta emot, så får skicklige Tomas Pettersson gunga in Pydin i vår jakt på jackpotmiljonerna!

ANDREAS STENBERG - 5 Fortune Mearas (V75-7)

5 Fortune Mearas står riktigt bra till i denna Silverdivision och har en ruskigt fin statistik från detta utgångsläge med hela nio segrar på sina 18 försök (spår 1-5)
Hästen ryktas ha siktats hit under en period och gynnas kraftigt av skotvånget som råder kontra övriga motståndare.
Han kommer även få gå med rycktussar för första gången vilket ska bli intressant att bevittna utfallet av! Starkt motbud till favoriten!

MATTIAS ÅKESSON - 12 Devils Tongue (V75-7)

Förutsättningarna är inte de lättaste över kort distans med bakspår. Dock tror jag, förutom Laradja Vrijthout, att hästen är så pass bra att han bombar runt samtliga. Senast passade inte banan och Sandra Eriksson låter extremt nöjd för dagen. Med lite strul för favoriten så kan detta t.o.m vara en bra spik.

Följ Travstugan på Youtube