• Hem
  • Draget i laget » V75-jackpotten 28 januari 2023
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » V75-jackpotten 28 januari 2023

27 januari 2023

Det vankas V75-jackpot på Halmstadstravet och ett gäng av Travstugan-experterna har listat sina drag inför omgången!

DAVID DABESKOVIC - 6 Boli You S.M. (V75-1)

6 Boli You S.M. har verkligen steppat upp och visat vilken kapacitet han besitter. Han har sett väldigt formstark ut som fastlåst i de två senaste starterna och hade man kommit till ledningen senast så tror jag han hade kunnat vinna loppet. Nu hoppas jag att han hittar ner i en bra position och fäller dom till slut istället. Con Crowe är en tuff motståndare men till 75% som han är spelad till är alldeles för mycket. Kör i tid Jepson!!

FELIX BERGGREN - 6 Boli You S.M. (V75-1)

Väljer man att inte spika storfavoriten så vill jag kraftigt varna för 6 Boli you S.M. Hästen blev het senast och det är bara att glömma. Rapporterna är goda från stallet och här tror jag man tidigt hittar till spets för att sedan släppa till favoriten. Rygg ledaren är helt perfekt över lång distans och hästen kan speeda riktigt snabbt om luckan kommer! 4%…

ANDREAS STENBERG - 2 Håna Am (V75-4)

2 Håna Am väljer jag att lyfta ett varningens finger för i den fjärde avdelningen. Hästen har tävlat riktigt bra i monté tidigare, men anmärkningsvärt var starten i sulky senast som var oerhört vass. Med formstarke Magnus A Djuse i sulkyn denna gång så måste man ha med sig hästen på kupongen till ynka 6%. Voltstart ska ej vara några bekymmer och stallet låter uppåt!

MARTIN ENGSTRÖM - 8 Frodo Cash (V75-4)

I V75-4 är Thomas Uhrberg mycket tidig med Steen Juul-tränade 8 Frodo Cash!
Sexåringen är i bra slag för dagen med ett lopp i kroppen och Uhrberg kommer hamna perfekt till från det här läget i andraspår.
För mig kan Frodo Cash vara djärvt spikförslag om han vill ha en under 15% - han står väldigt bra inne i loppet!

WILLIAM HERBINGER - 6 Feline Burgerheide (V75-6)

Draget denna omgång och en möjlig spik till låg procent är Hans Crebas med 6 Feline Burgerheide. Hästen har siktats hit och ska kännas väldigt fin. Perfekt med springspår här och Hans har siktet inställt på att leda runt om. Till 11% får man se det som en riktigt fyndspik!

MATTIAS ÅKESSON - 12 Love No Pain (V75-6) 

12 Love No Pain är ett rejält sto som tål att göra grovjobb. Galoppen senast tar jag inte så hårt på och hon har laddats till detta. Möter motstånd som hon normalt sätt ska slå. Trivs på Halmstad och med Jepson. Chansspik?!

JIMMIE NORDBERG - 5 Gasolin (V75-7)

I avslutningen tycker jag 5 Gasolin är bortglömd!
Från ett bra spår kan man få en bra position, andra kommer köra om ledningen och jag tror man kan få bra ryggar och spurtar alltid bra. Känns som att segerchansen är klart högre än ca 3% och måste med i avslutningen.

Följ Travstugan på Youtube