Draget I Laget - 50 miljoner i jackpot » 19 feb. | Nyhet -…
  • Hem
  • Draget I Laget - 50 miljoner i jackpot
Draget i laget
Nyheter

Draget I Laget - 50 miljoner i jackpot

19 februari 2021

50 miljoner kronor i jackpot när V75-cirkusen besöker Mantorp. Här delar våra spelexperter & andelsspelare med sig av sina bästa drag i V75-omgången.

JIMMY WESTBERG

- Denna vecka lyfter jag 5 Ottilia Fri i Avd 6 som omgångens roligaste drag. Toppformen sitter där, kuskpluset likaså( Marc Elias istället för Petter Karlsson) samt att hon står 20m bättre till mot flera konkurrenter denna gång. 3% tack för kaffet!

Köp Jimmys V75-Andel

MARTIN ENGSTRÖM

- Jag chansspikade 3 Exclusive Matter i lördags på V75 och femåringen kördes rygg ledaren hela vägen och slutade tvåa. Vinnaren var omöjlig att tampas mot men i övrigt tycker jag han var väldigt bra och nu testas han med täta starter. Hästen blir nästan minst lika bortglömd den här gången som förra helgen, men jag har känslan för att han är klart på gång och ska räknas tidigt i V75-1. 

Köp Martins V75-andel

NIKLAS LINDSTEDT

- Omgångens 2 Bästa skräll är i Avd 5 Nr 11 Mr Perfection som hade en omöjlig uppgift förra veckan. Stod då på samma start som bla Floris Boldwin och trotts jobbiga förutsättningar så var spurten över upploppet ruskigt fin. Jag tror det kan bli utdragen körning från start med många startsnabba med framspår. Vid överpace på loppet blir han livsfarlig!

Köp Niklas V75-andel

JIMMIE NORDBERG

- Draget: Avd7: 9 Hacker Am sitter perfekt i andra spåret, hoppas få sitta där till 7-800 meter kvar och gå med och sedan spurtar man riktigt snabbt sista 400 meterna och skräller genom att vinna den sista avdelningen.

Köp Jimmies V75-andel

Dela inlägg

Kommentera