V75 tips » Jägersro » Andelsspel » V75 champion » Travstugan » V75
  • Hem
  • Deltävling sex avgörs på Jägersro
Travstugan v75 champion daniel christian
Nyheter

Deltävling sex avgörs på Jägersro

20 november 2020

VM i V75 blev tyvärr inställt år 2020. Men det hindrar inte Travstugan från att utse sin bästa V75-spelare när det kommer till andelsspel.

Det blev ytterligare en favoritparad i lördags och fina extrapengar finns därför i sjurättspotten även den här omgången, där 55 miljoner kronor väntar en ensam vinnare. 

Vi är nu framme vid den sjätte duellen och kan se fram emot en spännande kamp mellan Daniel "Direkten Ryd" Aldemir, som tyvärr varit lite sjuk under veckan men meddelar att han går för seger i duellen ändå. Han får dock stenhårt motstånd i egenskap av Christian Sandholm. Båda två kan nämligen stoltsera med full pott på flera andelar under de senaste veckorna. Här blir det helt klart dagsform som avgör vem som är "först i mål". 

  • Vi har självklart tagit ett snack med helgens V75-duellanter inför morgondagen:

Daniel Aldemir

Hur laddar du upp inför lördagens stora drabbning?
Tyvärr har jag lyckats bli sjuk och uppladdningen kanske inte är den bästa, fysiskt sett i alla fall. Däremot har det funnits en hel del tid för att studera startlistorna noggrant och kolla lopparkivet. Så känner mig inte helt uppgiven ändå och hoppas att så många som möjligt vill vara med och kämpa om segern och jackpot-pengarna på V75 imorgon. 

Daniel moter Christian

Christian Sandholm

Hur laddar du upp inför lördagens stora drabbning?
Jag har ju precis käkat upp årets första julskinka. Blir nog att ladda med en ny och sen kanske dricka årets första öl+julmust. Rekommenderar starkt den kombinationen, 50/50 skall det va! 

Vilka förväntningar har du på dig själv inför duellen?
Förväntningarna är såklart skyhöga. Går inte in i en tävling med inställningen ”det här blir kul”, utan jag är ju med för att vinna. Kan ha fått den just nu starkaste motståndaren redan i första duellen. Daniels form just nu är ruggig! Men det är bara en vägbula som skall rullas över, sedan blir det ju nerförsbacke fram till finalen!

Vad är det svåraste med att hitta sju rätt på just V75?
Att hitta de spelvärda spikarna är såklart alltid lurigt. Spelarkollektivet har blivit riktigt duktiga på att spela på rätt hästar vilket gör att procenten ofta drar iväg (som de borde). Detta medför att man ibland tar lite stora risker för att hitta den där riktiga pärlan till spik..

Vilken häst tror du vinner i avslutningen och varför?

Azimut. Jag tror Ingves laddar direkt och försöker upprepa hästens två senaste löp. Leder detta runt om och värsta motståndaren står ju bakom redan från start.

Lördagens andelsspel till V75 hittar du här

Travstugans V75 Champion-tävling pågår under perioden 17 oktober till 31 december och avgörs genom andelsspel till V75, där varje andel kostar 55 kronor. Intjänad avgift på dessa andelar går oavkortat till Travstugans insamling för Barncancerfonden.

Ställningen hittills i tävlingen

17/10 Mattias Pettersson och Simon Hagen, 6 rätt mot 5

24/10 Rasmus Hagström och Niklas Lindstedt, 6 rätt mot 6

31/10 Sandra Luomala och Kim Lagerhem, 4 rätt mot 6

7/11 Simon Wall och Jonas Sohlin, 2 rätt mot 2

14/11 Johan Karlsson och Andreas Stenberg, 7 rätt mot 6

21/11 Daniel Aldemir och Christian Sandholm

28/11 Martin Engström och Mattias Åkesson

5/12 Mattias Karlsson och Andreas Lundin

Åldergräns 18 år. Spela ansvarsfullt!
Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Dela inlägg

Kommentera