• Hem
  • Dags för Big 9!
Big9
Nyheter

Dags för Big 9!

20 oktober 2021

På lördag är det äntligen dags för Big 9 på ATG. Efter stor succé med V75 inom travet ska spelbolaget nu satsa mot fotbollsvärlden med nytt systemspel.

Det var den 20 september som ATG släppte nyheten att Big 9 ska lanseras. Efter en månads uppladdning är det premiär för spelformen lördagen 24 oktober.
– Vi började erbjuda sportspel 2019 och är redan ett av Sveriges största bolag när det gäller sportodds. Sedan starten har vi betalat ut 7,5 miljarder i vinster till våra kunder. Nu är det dags för nästa steg, att vässa vårt erbjudande ytterligare med ett nytt poolspel på fotboll, sa ATGs VD Hasse Lord Skarplöth i pressmeddelandet.

Big 9 är som det låter ett spel med nio matcher som varje vecka kommer innehålla toppmatcher från Europas största ligor. Spelformen kommer även erbjudas vid landslagsomgångarna. 

Travstugan kommer i samarbete med Bettingstugan erbjuda andelsspel till Big 9. Inför varje omgång kommer Bettingstugan även erbjuda systemanalyser. Läs mer om spelformen hos Bettingstugan. 

big 9 andelsspel

Till skillnad från Svenska Spels populära Stryktipset kommer Big 9 erbjuda mer än bara 1X2-val i systemet.
Utöver hur man tror matcherna kommer gå ska man även spela på antalet mål i varje match där alternativen kommer vara över/under 2.5 mål.
För att ytterliga höja chansen för spelarna ska man även sätta ut ett "wildcard", som gör att man per automatik har ett rätt.

– Urvalet av matcher tillsammans med att Big 9 kombinerar traditionellt tippande, 1x2, med det nyare över/under känns spännande och något som kan tilltala många av våra kunder och även intressera nya, fortsätter Skarplöth i pressmeddelandet.

Så spelar man:
  1. Först och främst behövs ett konto hos ATG. Klicka här.
  2. Klicka vid vidare till Big 9 och sätt ut 1X2 i de 9 olika matcherna. Du kan välja att sätta enkeltecken eller gardera matcherna. Varje markering gör raden dyrare.
  3. Välj över eller under 2.5 till varje match. Även här kan du välja att gardera för en dyrare kostnad.
  4. Sätt ut ett wild card. I denna match får du garanterat rätt. Ett wild card är gratis att använda.
big 9 andelssspel