• Hem
  • Dags att kora en V75-champion!
Travstugan v75 champion mattias simon
Nyheter

Dags att kora en V75-champion!

16 oktober 2020

VM i V75 blev tyvärr inställt det här året. Men det hindrar inte Travstugan från att utse sin bästa V75-spelare när det kommer till andelsspel.

Förra året var det Joakim Eriksson som visade sig vara bäst på att tippa V75. Detta efter att ha vunnit både den första andra samt tredje duellen i Travstugans V75-tävling - som varje år arrangeras för lagets spelläggare. 

  • En hel del har hänt sedan dess och det är nu äntligen dags att utse Travstugans V75 Champion för år 2020, med start i morgon lördag 17 oktober. Den regerande mästaren finns givetvis med för att försvara sin titel även i år.

Den inledande omgången avgörs på Gävletravet och först ut att duellera är hästägaren Mattias Pettersson från Gävle, som möter stenhårt motstånd i form av Travstugans projektledare Simon Hagen från Stockholm. Båda två har flera stora spelvinster på meritlistan och känslan på förhand är att det kommer bli en oerhört sevärd kamp. 

Som vanligt kan du stötta din favorit i tävlingen genom att köpa in dig i just det andelsspel som spelläggaren tävlar med. Kan därför bli mer än dubbel glädje den här kvällen!

Lördagens andelsspel till V75 hittar du här


    Travstugans V75 Champion pågår under perioden 17 oktober till 31 december och avgörs genom andelsspel till V75, där varje andel kostar 55 kronor. Intjänad avgift på dessa andelar går oavkortat till Travstugans insamling för Barncancerfonden. 

      Tävlar om att bli Travstugans V75 champion

      17/10 Mattias Pettersson och Simon Hagen

      24/10 Rasmus Hagström och Niklas Lindstedt

      31/10 Sandra Luomala och Kim Lagerhem

      7/11 Simon Wall och Jonas Sohlin

      14/11 Johan Karlsson och Andreas Stenberg

      21/11 Daniel Aldemir och Christian Sandholm

      28/11 Martin Engström och Mattias Åkesson

      5/12 Mattias Karlsson och Andreas Lundin

      Åldergräns 18 år. Spela ansvarsfullt!
      Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

      Följ Travstugan på Youtube