ATG och ST i samarbete inför Elitloppet » 7 feb. | Nyhet -…
  • Hem
  • ATG och ST i samarbete inför Elitloppet
Elitloppet-var-V75
Nyheter

ATG och ST i samarbete inför Elitloppet

7 februari 2020

Svensk Travsport har ingått samarbetsavtal med spelbolaget ATG till Elitloppet. Utöver detta har spelbolaget även nått avtal gällande sponsring av travtävlingar.

Svensk Travsport meddelar via pressmeddelande att sponsoravtalet är ett tilläggsavtal utöver basavtalget som tecknats mellan ST och ATG.
Hans Lord Skarplöth, VD på ATG, är mycket belåten med samarbetet:
— Det känns mycket bra att vi tecknat detta viktiga sponsoravtal med Svensk Travsport, som alltid i sponsorskap så är utgångspunkten att alla parter ska vinna på samarbetet.   För ATG handlar det om att synas och samtidigt bidra till en ökad upplevelse för våra kunder vid de sportsligt största travevenemangen.

Nytt för i år är att spelbolaget även går in som titelsponsor för Elitloppet. Jörgen Forsberg, VD på Solvalla, meddelar att avtalet känns stort och betydelsefullt för nationalbanan.
— För Solvalla är det här självklart ett stort och betydelsefullt avtal. Jag är väldigt nöjd med att ATG går in och hjälper oss att lyfta Elitloppshelgen ytterligare. Elitloppet är Sveriges största travfest och därför är det glädjande att Sveriges största spelbolag också är titelsponsor.

Inom avtalet innebär det också att ATG förblir exklusiv spelbolagssponsor vid stordagar som Sprintermästaren, V75-Champions och Paralympiatraet på Åby. Spelbolaget kommer även ges möjlighet till utökad exponering vid 18 specialdagar.
— Det är väldigt glädjande att avtalet nu är i hamn. ATG är vår största samarbetspartner och för oss är det viktigt att ATG fortsatt vill bidra till att stärka upplevelsen på travbanan. Avtalet omfattar flera delar där ATG går in som sponsor på flera nivåer på olika banor, säger Maria Croon, vd på Svensk Travsport.

Dela inlägg

Kommentera