Årets unga förebild är utsedd » 1 sep. | Nyhet - Travstugan.se
  • Hem
  • Årets unga förebild är utsedd
Emma h
Nyheter

Årets unga förebild är utsedd

1 september 2020

På tisdagen meddelade Svensk Travsport (ST) vem som prisas som årets unga förebild 2020. Vinnaren i år blev Emma Henriksson.

Varje år delar ST ut utmärkelsen för "Årets Unga Förebild". I år gick utmärkelsen till 20-åriga Emma Henriksson.

Kriterierna för utmärkelsen är att man ska vara en god förebild och ambassadör för andra inom travsporten och bland kriterierna ingår även sportsliga resultat och framgångar.
Efter en mängd nomineringarna har en jury utsett Emma Henriksson som årets förebild.

pressmeddelandet beskrivs Emma som en positiv person som vill alla väl och som engaerar sig mycket i det hon tar sig för.
Emma Henriksson arbetar som ledare på Östersunds travskola och verkar även som hästskötare åt Stall Penningkeisen HB.

Under sin gymnasie valde Henriksson att utbilda sig på Wången med inriktning på trav.
Nedan läses ett utdrag ur nomingeringen.

Travstugan vill gratulera Emma Henriksson till utmärkelsen!

”Emma jobbar flera kvällar i veckan på travskolan utöver sitt jobb som hästskötare och är en väldigt omtyckt ledare och kollega. Hon är outtröttlig och väldigt hängiven i sitt arbete. Hon har en ”ingenting är omöjligt”- attityd och löser alla eventuella problem som dyker upp med ett leende på läpparna. Hon är väldigt mån om att eleverna skall trivas och utvecklas vilket tydligt märks i hennes engagerande sätt. Hon har också ett fantastiskt bemötande oavsett ålder på eleverna, och bemöter 6-åringen och 50-åringen med samma entusiasm. Emma är en stor förebild för både elever och ledare i hur hon tar sig an rollen. Travet behöver sådana som henne och hon gör stor nytta i arbetet att rekrytera nya till sporten med sitt varma och engagerade sätt och sitt fantastiska bemötande!”

Dela inlägg

Kommentera