V75 Jägersro 2018-01-13

Hej!

Efter ett långt uppehåll kommer jag tillbaka med mitt system till V75 på lördag som körs på Jägersro. Jag har två spikar på mitt system och lås i två lopp med tre hästar i varje. 

Mina Spikar :

7 VÄSTERBOONTHENEWS i avd3, Hästen kom tvån sist efter Dante Boko men hästen visade super fina insatser på sistone. Det går inte att gå emot den här hästen med Örjan K så Jag spikar här utan att tänka två gånger.

5 MASTER CROWE i avd6, Hästen var bra förra gången och gich i mål med sparade krafter. Hästen är en tuffing som alltid vill vinna och han får tipset på den här korta distansen. 

Jag låser avd2 på tre hästar och de är 1,2 och 7an. 7 GLOBAL UNLIMITED är en fin häst som kan vara bra skräll. Han kan öppna bra och måste ta med på kupongen.

Avd 5 finns där största favoriten 2 Nancy America men jag tog två hästar med som jag tror att de kommer vara där framme. 5 DARLING HORNLINE och 11 KASH BRODDA kan plocka ner favoriten. 

Lycka till!

Mohammad

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips