V86 Lindesberg 190703 - på mitt sätt sett » 2 juli | Michael Svensson…

V86 Lindesberg 190703 - på mitt sätt sett

Resan genom trav Sverige fortsätter och nu fullt fokus på V86an på Lindesberg! Blir så glad när de mindre banorna får visa upp sig från sin bästa sida!  Kul om ATG kunnat släppa till nån sommar V86/V75 till Solänget? När? Ja, int' vet ja....men hoppas på minst en "stor" tävling på sommaren.

Jag kommer ta ett break och kommer inte öppna mina system för Sprintmästaren, utan kommer bara sätta mig ner å njuta av travsporten under torsdagen!

Flera favoriter som jag tycker är överspelade i veckans V86 omgång och jag hoppas på ett par rejäla karameller. Går hur som helst med 2 spikar på "Micke-V86" denna gång!

Enormt inspirerande med er som ger mig just ert förtroende och visst är det dax nu?
Stort TACK till er som ryggar och att ni ger mig denna möjlighet! Mot 8:a rätt!!!

I videoanalysen behandlas "Micke-V86". Det systemet baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen, samt kombinerar med "Micke - NORRSKENET" och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 12 andelar så "först till kvarna"!

"Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:

  1. Micke - V86 (70:-/andel)
  2. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (500:-/andel) blandning av "Micke - V86" och "NORRSKENET"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips