V86 Jägersro/Solvalla 190911 - på mitt sätt sett (text)

V86 Jägersro/Solvalla 190911 - på mitt sätt sett (text)

Krash, boom...bang! Å då är det inte minnesdagen till 9/11 jag tänker på...

...utan att det inte blir någon videoanalys idag pga datorhaveri. Ett klart och tydligt i-lands problem men ändock ett problem. Skriver ihop en liten summering gällande systemet MICKE-V86 och hoppas kunna leverera videoanalys inför Bollnäs V75 igen.

Enormt inspirerande med er som ger mig just ert förtroende och visst är det dax nu?
Stort TACK till er som ryggar och att ni ger mig denna möjlighet! Mot 8:a rätt!!!

"Micke-V86". Det systemet baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel.  Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på den, samt kombinerar med "Micke - NORRSKENET" och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 12 andelar så "först till kvarna"!

"Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

OMGÅNGENS SPIKAR
Redan i inledningen av omgången hittar jag en intressant spik och det i Fredriks XLNT CHILI TRIPEL, som denna gång får Peter Ingves i sulkyn. Känns som att Ingves kan sätta rejäl fart på tillställninen och scenariot är spets-å-slut!
Den andra spiken tycker jag ska landa på Johan Untersteiners fina valack MARCELLO WIBB i den 7:e avdelningen. Nog för att man är enorm favorit men jag ser ingen anledning till att gardera den!

DRAGEN
Jevgenis KISS ME TOOMA spelas till löjligt låga 1% just nu (onsdag morgon) och det är ett fynd deluxe! Hästen är distansgynnad och har verkligen styrkan att kunna ge sig möjligheten att sätta nosen först över linjen.
I avdelning 8 kommer vi att fördela kapitalet och för er som inte noterat detta så ta notis nu:
RELIGIOUS spelas till knappa 3% och detta är enligt mig en tänkbar chansspik! Jag tror att Mika Forss kommer att kunna styra runt Nina P-P's häst till seger! Galoppen senast tog kusken på sig och revanchen lyser om hela ekipaget!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:

  1. Micke - V86 (70:-/andel)
  2. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (500:-/andel) blandning av "Micke - V86" och "NORRSKENET"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal för framtida videoanalyser.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Axevalla har verkligen en toppenomgång med V75 denna helgen. Det är fulla och jämna fält som gör upp och över Skaraslättens långa upplopp kan ... Läs travtips