V86 Jägersro/Solvalla 190130 - på mitt sätt sett » 29 jan. | Michael…

V86 Jägersro/Solvalla 190130 - på mitt sätt sett

Det som saknas är det där "lilla, lilla" flytet, att inte ändra i sista sekund tex!

Ny vecka och nya försök mot fullpott! Allt är historia nu, både framgång och motgång. Jägersro och Solvalla ger oss ny chans med Xpress V86:a.

Tycker att det är dax att mörsa in en 8a nu, i en omgång som inte ser helt lätt ut så kan det bli riktigt bra utdelning. Å då tänk då ja va med för att försöka få så stor del av den som möjligt! Tyck vi jagar vidare tillsammans på Travstugan/Direkten Ryd och jag tyck det är dax för en ny streak med 8:or. Visst hänger just du med mig? 

Ni som följt mig sedan starten här på Travstugan 181031 VET att det gått hyfsat och jag är så TACKSAM för ert förtroende ! Tack till er alla som ryggar mina system!

I videoanalysen behandlas "Micke-V86". Det systemet baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 15 andelar så "först till kvarna"!

"Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:    

  1. Micke - V86 (70:-/andel)    
  2. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (500:-/andel) bygger på grunden "Micke - V86"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Närmar sig en "uppgradering" från min sida och jag kommer att presentera det inom ett par veckor. Så häng på min Youtube kanal, så att inte du missar det!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips