V86 Jägersro/Solvalla 190102 - på mitt sätt sett » 2 jan. | Michael…

V86 Jägersro/Solvalla 190102 - på mitt sätt sett

God fortsättning på nya året! 
Äntligen tillbaka till "normalt"!

Året inleds, äntligen, med en Xpressomgång för V86. Och jag tar med mig 2018-års sista omgång då 8:an satt.

Efter en uppsjö av V75:or så återgår schemat till det mer "normala" nu och vi inleder året med en V86 omgång som delas mellan Jägersro och Solvalla. Med ett nytt utseende av ATG, där man numera även kan spela på Sport och Casino (där överskottet går till Hästsporten) så är jag laddad till tänderna inför det nya året.

Stort tack till er alla som ryggar mina system...glöm inte att det är NI som gör detta möjligt! Ni är en så stor del av detta så jag kan inte nog tacka er! Nu testar vi mot 8an igen!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-V86" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 15 andelar så "först till kvarna"!

"Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:    

  1. Micke - V86 (70:-/andel)    
  2. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (500:-/andel) bygger på grunden "Micke - V86"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Ser verkligen framemot 2019 tillsammans med er alla! Hoppas att vi får många spännande stunder på banorna, framför TV'n osv, där vi även kommer att få möjligheten att jubla ihop! Trevlig fortsatt 2019 nu!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips