V86 Jägersro/Solvalla 181212 - på mitt sätt sett

Har vi en tidig ljusdrottning?

Xpressomgång på Jägersro och Solvalla delar, nu kör vi!

Att sitta med 7 resp 8 sexor i lördags va inte kul....och som min farfar alltid sa: "Nära skjut man inge hara!"  Jakten går vidare och jag känner mig trygg i mina analyser och det kommer smälla inom kort! Väntar fortfarande på att få fullpotten på V86an här på Travstugan. Ny möjlighet denna vecka på Jägers å Valla. 
Presenterar mitt system, "MICKE - V86", i nedanstående videoanalys och preliminära kupongen här. Förändringar kan ske från det ända fram till start, dock brukar det inte bli några dramatiska förändringar.

Självklart hittar ni en ny bildfråga och tävling i analysen! Rätt svar förra veckan: Ulf Ohlsson och grattis Jens Mikkelsen! Missa inte det unika systemet NORRLANDS GULD, 15 andelar á 500:-....först till kvarn! Bygger på "Micke - V86"!

Tanken med systemet är att jag kommer att utgå från 2 spikar och sen fyller jag på för resten! Totalt ca 6300 rader, fördelat på 25 andelar. Klicka här för att rygga!

Missa inte heller att rygga "Micke - NORRSKENET" ett system som är av modell lite större. Grunden är 25 andelar á 200:- Jag kommer inte att släppa någon analys då jag kommer att basera det systemet på all information jag får in under veckan och speldagen från tränare/kuskar/skötare/ägare mfl.  Systemet är i grund spiklöst! Men kan bli en spik! Klicka här för inköp!

Välkommen att hänga på mina tankar å funderingar, å passar inte dom in på just dina så har jag ett gäng duktiga kollegor här i Travstugan som kanske har ett mer passande system.

Trevlig fortsatt vecka allihop!

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och glöm inte att prenumerera på min Youtube kanal.


Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips