V86 Eskilstuna 190717 - på mitt sätt sett » 17 juli | Michael…

V86 Eskilstuna 190717 - på mitt sätt sett

Brutalt nära på NORRLANDS GULD förra veckan i Visby! Nu blickar vi mot midjan på Sverige och tar oss raka spåret till Eskilstuna på vår resa genom trav Sverige.

Monsterutdelning på Solängets V65a i lördags där 5orna gav över 240.000:-. Kvällens värsting? Trion i V65-3: 19.800 gånger slanten!!!! Missa inte att prenumerera på min Youtube för livesändningar och inte heller SolängeTV! 

Ett par favoriter tycker jag är överspelade även i denna veckans omgång och jag hoppas på ett par rejäla karameller. Går med 2 spikar på "Micke-V86" denna gång, sprider lite mellan stallen.ägge två från Conrad Lugauer!

ANALYSEN uteblir tyvärr denna gång pga tekniska problem. (Trasig utrustning), men glöm inte att se Från Norr till Söder videon! Systemet som Jocke, Andreas, Tobias och jag lägg ihop!
Enormt inspirerande med er som ger mig just ert förtroende och visst är det dax nu?
Stort TACK till er som ryggar och att ni ger mig denna möjlighet! Mot 8:a rätt!!!

Prel.systemet för  "Micke-V86" ser ni till vänster! Det systemet baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen, samt kombinerar med "Micke - NORRSKENET" och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! 

"NORRLANDS GULD." säljs endast i 12 andelar så "först till kvarna"!

"Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:

  1. Micke - V86 (70:-/andel)
  2. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (500:-/andel) blandning av "Micke - V86" och "NORRSKENET"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Klicka på videon för inköp av Från Norr till Söder, systemet som Tobias, Andreas, Jocke å jag lägg ihop! Välkommen med era andelar redan nu till både V86 och V75!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips