V86 Bergsåker/Solvalla 190508 - på mitt sätt sett » 7 maj | Michael…

V86 Bergsåker/Solvalla 190508 - på mitt sätt sett

Premiären avklaras på hemmabanan och nu dax för det stora spelet V86Xpress! Å till helgen ska mina system jaga på dubbla V75or...underbar travvecka med andra ord! 

Först som sagt det actionfyllda spelet V86, och det i xpressfart på Bergsåker och på Solvalla. Vilken underbar omgång  vi har framför oss! Dubbla kallblodslopp inom ramen.

Nedräkningen fortsätter mot Elitloppet och dom rosa biljetterna delas ut. Senaste biljetten till MAKETHEMARK, så nu väntar jag bara på att ATALANTA ska få inbjudan...för visst skulle det vara kul att få se henne på Solvalla?

Enormt inspirerande med er som ger mig just ert förtroende och visst är det dax nu?
Stort TACK till er som ryggar och att ni ger mig denna möjlighet! Mot 8:a rätt!!!

I videoanalysen behandlas "Micke-V86". Det systemet baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 15 andelar så "först till kvarna"!

"Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:

  1. Micke - V86 (70:-/andel)
  2. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (500:-/andel) bygger på grunden "Micke - V86"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.