V86 Bergsåker/Solvalla 190116 - på mitt sätt sett » 15 jan. | Michael…
Legolasbet P76 - Travstugan

V86 Bergsåker/Solvalla 190116 - på mitt sätt sett

Blidd int' en tredje åtta i rad, tyvärr bara 7 rätt då Norrskenet föll i sista avdelningen. Men ny möjlighet!

V86 året fortsätter denna vecka med en norrlandsbana å så klart Stockholm...

Aningen sargat självförtroende efter förra veckans V86a, men som en köpare skrev i chatten "You need to lose some, to win some!" Blev 7or och ny laddning mot denna veckas omgång på Bergsåker/Solvalla. Hoppas att vi kan påbörja en ny streak! Visst hänger just du med? 

Stort tack till er alla som ryggar mina system...glöm inte att det är NI som gör detta möjligt! Ni är en så stor del av detta så jag kan inte nog tacka er! Nu testar vi mot 8an igen!

Lämnar över systemet Barncancerfonden och lägger fokus på mina tre system.
I videoanalysen behandlas "Micke-V86". Det systemet baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 15 andelar så "först till kvarna"!

"Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:    

  1. Micke - V86 (70:-/andel)    
  2. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (500:-/andel) bygger på grunden "Micke - V86"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Ser verkligen framemot 2019 tillsammans med er alla! Hoppas att vi får många spännande stunder på banorna, framför TV'n osv, där vi även kommer att få möjligheten att jubla ihop! Trevlig fortsättning på travåret!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Klosterskogen i Skien! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ... Läs travtips

Hei og velkommen Gårddagens V75 vill jag helst glömma, ruggigt fel på det tyvärr, men mitt system Fräckisen kunde fått ett bättre öde, då den ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips