V86 Bergsåker/Solvalla 181219 - på mitt sätt sett » 19 dec. | Michael…

V86 Bergsåker/Solvalla 181219 - på mitt sätt sett

Årets sista V86!

Xpressomgång på Bergsåker & Solvalla, och jag delar 3 system!

Skönt att sätta 2 av 3 system i lördags, faller med nos på spiken i avd 1 för fullpott på samtliga system. Jagar fortfarande min första 8:a på det magiska spelet V86. 
Ny möjlighet denna vecka i Sundsvall å i "Hövvestan".  
Presenterar systemet, "MICKE - V86", i nedanstående videoanalys och preliminära kupongen här. Förändringar kan ske från det ända fram till start, dock brukar det inte bli några dramatiska förändringar.

Ingen bildfråga denna vecka men stort grattis till Mats "Limpan" LIndberg som svarade rätt förra veckan. Lutfi Kolgjini och Mosaique Face!

Tanken med systemet är att jag kommer att utgå från 2 spikar och sen fyller jag på för resten! Totalt ca 6300 rader, fördelat på 25 andelar.

Missa inte heller att rygga "Micke - NORRSKENET" ett system som är av modell lite större. Grunden är 25 andelar á 200:- Jag kommer inte att släppa någon analys då jag kommer att basera det systemet på all information jag får in under veckan och speldagen från tränare/kuskar/skötare/ägare mfl.  Systemet är i grund spiklöst! Men kan bli en spik!

Välkommen att hänga på mina tankar å funderingar, å passar inte dom in på just dina så har jag ett gäng duktiga kollegor här i Travstugan som kanske har ett mer passande system. Mina system hittar och köper ni här:

  1. NORRLANDS GULD 500:-/andel och max 15 andelar!
  2. NORRSKENET 200:-/andel och mitt "bästa" system historiskt!
  3. Micke - V86 70:-/andel och bygger på 25 andelar!

Trevlig fortsatt vecka allihop!

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och glöm inte att prenumerera på min Youtube kanal.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips