V86 Bergsåker/Solvalla 181114 - på mitt sätt sett!

Jackpot omgång, igen!

Bergsåker och Solvalla delar en omgång med ny jackpot på 12 miljoner

Jackpottarna fortsätter att haglar ner och förra veckan blev det ingen utdelning på 5:orna så då kryddas V86Xpress med ny jackpot. Älskar V86 spelet!
Presenterar mitt system, "MICKE - V86", i nedanstående videoanalys och preliminära kupongen här. Förändringar kan ske från det ända fram till start, dock brukar det inte bli några dramatiska förändringar.

Ny tävling i videoanalysen denna vecka! Häng på!
Svaret skriver ni i kommentarfältet här under!

Tanken med systemet är att jag kommer att utgå från 2 spikar och sen fyller jag på för resten! Totalt ca 6300 rader, fördelat på 25 andelar. Klicka här för att rygga!

NYHET!!! NYHET!!! NYHET!!! NYHET!!! NYHET!!! NYHET!!! NYHET!!!
"NORRSKENET" är ett helt nytt system här på Travstugan, modell lite större.
Grunden är 25 andelar á 200:-
Jag kommer inte att släppa någon analys då jag kommer att basera det systemet på all information jag får in under speldagen samt ta hänsyn till speltrenderna i respektive lopp. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är i grund spiklöst! Men kan bli en spik!
Klicka här för inköp!

Välkommen att hänga på mina tankar å funderingar, å passar inte dom in på just dina så har jag ett gäng duktiga kollegor här i Travstugan som kanske har ett mer passande system.

Trevlig fortsatt vecka allihop!

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 på "hemmaplan" och äntligen lite mera #norrlandstrav! Våren på g i södra delarna av landet, vintern försöker bita sig kvar i norr och snart är ... Läs travtips

V75 från Bergsåker den här lördagen. Stall Timo Nurmos kommer med flera segerchanser till omgången, men spikarna hittar jag på annat håll. V75-1 ... Läs travtips

Då var det dags för V75 igen, en omgång som återigen är klurig och jag tror det kan bli hög utdelning. Jag kommer gå emot de stora favoriterna och har ... Läs travtips