V86 Åby/Solvalla 200115 - på mitt sätt sett!

V86 Åby/Solvalla 200115 - på mitt sätt sett!

Jackpott & repris på förra veckan, men med betydligt högre utdelning tack! Åter en Xpressomgång på Åby och Solvalla.

Riktigt kul att Micke-Toker (115:-/andel) satte 8an förra veckan, första fullpottaren för systemet! Även kul att ROI (return-of-investment) fortfarande är en bra bit över 300% på V75 systemet Micke - Travstugan (70:-/andel)

  ... Nu till allvaret! Rankingen klar och har hittat ett antal riktigt roliga bud....vilka? Se analysen! Länkar till inköp längre ner här på sidan, samt förklaringar till mina system. Följ gärna mig på Twitter och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

  Norrlands Guld
  Klicka här för inköp

  Här under ser ni förslag till DD samt vad mina olika system innebär:

  Tips till Dagens Dubbel:
  DD1
  : 10 ADMIRER
  DD2: 3 ENRIKO HA är förslag på rak DD.

  DD1: 4-5-10
  DD2
  : 3-6 blir mitt tips för kombinations DD! 6x insatsen med andra ord!

  Onsdagens omgång kliver jag på med dessa system:
  "Micke-V86" med två spikar, "Norrlands Guld" (3 stjärnor) går sannolikt med en spik och på "Micke-Norrskenet" (2 stjärnor) där kör jag som vanligt som sista-minuten system, dax för stolpe in nu va? Dessutom jagar det lite galnare systemet "Micke-Toker" (115:-/andel) sin första fullpottare!

  Enormt inspirerande med er som ger mig just ert förtroende och visst är det dax nu?
  Stort TACK till er som ryggar och att ni ger mig denna möjlighet! Mot 8:a rätt!!!

  "Micke-V86" baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen, samt kombinerar med "Micke - NORRSKENET" och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 2 varv gånger 12 andelar så "först till kvarna"!

  "Micke-Toker" kommer att spikas men "int' na favorit int'"! Nä, det här systemet blir aningen mera tokigt än andra system! Så - lite mera vågat system med andra ord!

  "Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet spikas denna vecka!!

  Bara å klicka för att köpa in er på mina system:

  1. Micke - V86 (70:-/andel)
  2. Micke-Toker (115:-/andel)
  3. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  4. NORRLANDS GULD (500:-/andel) blandning av "Micke - V86" och "NORRSKENET"

  Följ gärna mig på Twitter och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

  Share post

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Welcome Offer
  Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Website: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  V86 onsdag och V75 torsdag faller vi på målsnöret. Lite plåster på såren blir att utdelningarna inte var mycket att hänga i granen. Men revansch vill ... Läs travtips