V86 Åby/Solvalla 200108 - på mitt sätt sett!

V86 Åby/Solvalla 200108 - på mitt sätt sett!

God fortsättning på 2020! Tillbaka till ordinarie rutiner med V86 onsdagar och V75 lördagar....skönt! Klurig omgång framför oss nu med Xpressomgång på Åby och Solvalla.

Såg just att årets Summerburst från ATG kommer att göras som V86:or...intressant! Nära skjuter man ingen hare men kul med 520:-/andel på satsade 70:- i lördags (Micke - Travstugan (70:-/andel))

  ... Nu till allvaret! Rankingen klar och har hittat ett antal riktigt roliga bud....vilka? Se analysen! Länkar till inköp längre ner här på sidan, samt förklaringar till mina system. Följ gärna mig på Twitter och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

  Norrlands Guld
  Klicka här för inköp

  Här under ser ni förslag till DD samt vad mina olika system innebär:

  Tips till Dagens Dubbel:
  DD1
  : 2 BOSSY ALLEY
  DD2: 7 DOM PERIGNON är förslag på rak DD.

  DD1: 2 BOSSY ALLEY
  DD2
  : 5-6-7 blir mitt tips för kombinations DD! 3x insatsen med andra ord!

  Onsdagens omgång kliver jag på med dessa system:
  "Micke-V86" med två spikar, "Norrlands Guld" (3 stjärnor) går sannolikt med en spik och på "Micke-Norrskenet" (2 stjärnor) där kör jag som vanligt som sista-minuten system, dax för stolpe in nu va? Dessutom jagar det lite galnare systemet "Micke-Toker" (115:-/andel) sin första fullpottare!

  Enormt inspirerande med er som ger mig just ert förtroende och visst är det dax nu?
  Stort TACK till er som ryggar och att ni ger mig denna möjlighet! Mot 8:a rätt!!!

  "Micke-V86" baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen, samt kombinerar med "Micke - NORRSKENET" och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 2 varv gånger 12 andelar så "först till kvarna"!

  "Micke-Toker" kommer att spikas men "int' na favorit int'"! Nä, det här systemet blir aningen mera tokigt än andra system! Så - lite mera vågat system med andra ord!

  "Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet spikas denna vecka!!

  Bara å klicka för att köpa in er på mina system:

  1. Micke - V86 (70:-/andel)
  2. Micke-Toker (115:-/andel)
  3. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  4. NORRLANDS GULD (500:-/andel) blandning av "Micke - V86" och "NORRSKENET"

  Följ gärna mig på Twitter och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  V75-omgången från Åby innehåller visserligen landets toppkuskar med V75 League-finaler. Däremot är det propositionsmässigt öppet med ... Läs travtips