V86 Åby/Solvalla 191009 - på mitt sätt sett

V86 Åby/Solvalla 191009 - på mitt sätt sett

Jackpotten bara ökar! Nu med över 25 miljoner i potten! Deluxe laddning för V86 Xpress på Åby och Valla. 3 stjärnor på NORRLANDS GULD och 2 nya system som jagar potten! Häng på! 

Med jackpott från förra veckan så är det nu över 25 miljoner att kriga om på veckans V86a! <
"Micke-V86" (2 stjärnor) med två spikar (helt enligt videoanalysen), "Norrlands Guld" (3 stjärnor) går sannolikt med en spik och på "Micke-Norrskenet" ändras strategin deluxe inför denna jackpott omgång. Där kör jag på, minst, en spik också och låser upp på minst ett par favoriter! Inge spiklöst denna omgång...för ingen minns som sagt en fegis! Dessutom två nya system Micke-Toker (115:-/andel) och Micke-Semi Exklusiva (333:-/andel) är laddade för jackpott jakten!

Enormt inspirerande med er som ger mig just ert förtroende och visst är det dax nu?
Stort TACK till er som ryggar och att ni ger mig denna möjlighet! Mot 8:a rätt!!!

I videoanalysen behandlas "Micke-V86". Det systemet baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen, samt kombinerar med "Micke - NORRSKENET" och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 2 varv gånger 12 andelar så "först till kvarna"!

"Micke-Toker" kommer att spikas men "int' na favorit int'"! Nä, det här systemet blir aningen mera tokigt än andra system! Så - lite mera vågat system med andra ord! 
"Micke-Semi Exklusivablir mera åt NORRLANDS GULD men spikarna kommer att vara andra!

"Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet spikas denna vecka!!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:

  1. Micke - V86 (70:-/andel)
  2. Micke-Toker (115:-/andel)
  3. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  4. Micke-Semi Exklusiva (333:-/andel)
  5. NORRLANDS GULD (500:-/andel) blandning av "Micke - V86" och "NORRSKENET"

Följ gärna mig på Twitter och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Axevalla har verkligen en toppenomgång med V75 denna helgen. Det är fulla och jämna fält som gör upp och över Skaraslättens långa upplopp kan ... Läs travtips